IRC-Galleria

Ai kuka Jorma?Maanantai 19.06.2006 03:21

Jorma=Johanna :). Joo, olin Johannan kanssa provinssissa. Tai siis tapani mukaan olin vähä sielä sun täällä ja välillä hukassa kavereiltani muttei siis mitään tavoistani poikkeavaa.

Oli hieno viikonloppu ja kaikki sujui hyvin, lukuunottamatta puhelimen totaalista hajoamista lauantaipäivällä.
Ehkä parhaita tai mieleen painuvimpii oli yhden tytön kommentti, joka blokkas kuppeja siin pikasesti et sai mahd. paljon sanoen "ei oo häpee olla nopee". Voiko tuon sitten ajatella monellakin tapaa tuon lauseen? noh, joka tapauksessa uusi sanonta minulle.
Jarkko Suo oli hauska tapaus. Muisti mut ja ne kuvaski meitä siinä minä, Johanna ja Jarkko (=Lauri Tähkä), nyt vaan pitäs keksii miten saisin Laurilta ne kuvat! Tähkä: "Sun isäs kyllä oli järjestäny hyvin sen koulun esiintymisen, se vaan unohti mainita, että sillä on noin kaunis tytär". Kiitos vaan :D. Nii ja pitää muistaa kuulemma sanoo isälle terveisiä.

Näin yhden tapauksen (en oikeen tiedä miksi sitä kutsuis? :DDD) jonka kanssa oon tutustunu ihan näin gallerian ja messengerin kautta mutten ennen nähnyt in-real-life. Aika vähän nytkään näin, mutta oli silti mukavata nähdä.

Ei vittu, pakko mennä kohta nukkumaan et jaksan huomenna töihin seittemäksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.