IRC-Galleria

<3 Sunnuntai 25.05.2008 16:23

Sääli, et huomenna kutsuu työt aamusta, vaikka toisaalta on mielenkiintosta alottaa uudessa työpaikassa :o. No anyway, nyt on päällä lomafiilis! Pikkasen flunssa nihkeilee, mut jos tää ei pahemmaksi mene niin tän kans voi elää.

Ulkona on mahtavan kaunis sää (miksi olen sisällä koneella...??) ja muutamaa liikunnallista rastia lukuunottamatta, on rento päivä, meaning lomailua ja oleilua. Oon edelleen sitä mieltä, et Helsingin reissu oli ihana ja hyvin onnistunut. Great :]. Haluun isoon kaupunkiin, kaupungit on parhautta.

Eilen käytiin aamupäivästä Marian kans Vaasa-cityssä varailemas tarrausaukoja :) syyskuulla siit uutta kuvaa iholle minulle ja heinäkuussa Marialle. Suuntasimme karkkikaupan kautta Hubbelle katsomaan vähäksi aikaa kisoja, jonka jälkeen kävin liikuttelemassa Simppaliisaani tallilla. Kotiin päästyäni, oleskelin hetken juoruillen ja ryhdistäydyin lähtemällä (toisen) Marian kanssa pikkuisten koirien kanssa kävelylle. Oli ihana vaihtaa kuulumisia ja sovimme vielä menevämme tänään uudemman kerran lenkkeilemään.
Lenkin jälkeen vaihdoin vaatteita ja lähdin toiselle tallille marian kanssa kevyelle ratsastuslenkille äitini hevosella. (Maria 'pakotti' mut lähteen sen kans kaupungilla ollessamme)
Suihkun kautta valmistautumaan viimeisiä(/viimeistä) kertaa illanviettoon GM baarissa. Hain Marian meille ja ajelin Vaasaan. Lähde kuskina baariin niin baarimikko yrittää juottaa känniin, jei. Lasillinen punkkua sai silti riittää, kun kerran autolla olin matkassa. Yhden ihanan alkoholittoman join vielä sen punkun lisäksi ja tunnit kuluivat liiankin nopeasti jutellessa tuttavien kanssa. Vihdoin saatiin jopa Heinin kanssa juteltua inttijuttuja kasvotusten, kun aina vain täällä galleriassa ollaan niitä puitu. Hyvin, hyvin mukavaa oli :) Etsin käsiini ystäväiseni Marian ja huomasin tämän kohonneen humala-asteen, pakotin tyttösen juomaan lasin vettä ja käytiin moikkaamassa baarimikot. Sit suunta kohti kotia ja omaan sänkyyn.

Nyt saan mennä laittelemaan ruokaa faijan avuksi :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.