IRC-Galleria

mamman enkelilapsi.Perjantai 07.07.2006 03:00

http://www.ratsastuskeskus.fi/index.php?categoryid=11&s=ae4b8efee9c25487cac58d564c7d7d39&

^^ Sinne se rakkaani vietiin tänään.
Henkisesti raskainta aikoihin. Eilen kamoja pakkaillessa jo alkoi kyyneleet vieriä poskilla, mutta sai taisteltua asiaa pois mielestä kun tarpeeksi yritti. Pauliina piti meille yksityistunnin vielä viimetteiseksi tehtiin kaikenlaista. Ihana tamma<3.
Lastaus ja matka sujui hyvin, mitä nyt isä ajoi lopussa kerran väärin ja saatiin sitten polttaa kytkintä ja arpoa, että jääkö se nyt tähän saatanan korven keskelle mökin pihatielle kiinni, hetkellisesti tuli takatyöntöistä bemua ikävä. Kun siitä päästiin liikkeelle, matkasin loppumatkan Simppaliisan kanssa kopissa.

Simppa oli nätisti ja rauhassa uudessa paikassa, kuten se nyt yleensä tapaakin tehdä. Kannettiin tavarat talliin ja hetken siinä rapsuteltiin Simonea ja mentiin sitten sopimusta allekirjoittamaan.
Isä lähti vanhan kaverinsa luo käymään ja me Hennin kanssa päästettiin Simonea maneesiin ja juteltiin sen hoidosta yms. Kolehmaisetkin lähti, Henni takaisin riparille ja Jaana vieraitaan kestimään. Istuskelin ja rapsuttelin Simonea siinä karsinassa. Enää en voinut olla itkemättä vaikka kuinka yritti, rapsuttelin ja silittelin Mamaa kunnes isä tuli ja lähdettiin kotiin päin.

Kamala olo, vaikka luottaa, että Henni hoitaa Maamaa hyvin. Vähäkin, kun ajattelee alkaa itkeä ja tulee hirmu tyhjä olo (tälläkin hetkellä).

" Niin kauan, kun minä pysyn tältä tieltä poissa, niin kauan mun on ikävä ja sua."<3 Rakastan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.