IRC-Galleria

hilipatihippaa, linja!Lauantai 07.10.2006 00:41

Kotona jälleen, oli se jo aikakin. Ei sillä, ettei sielä sinänsä viihtyis mut kotiin on aina kiva tulla, varsinkin jos omas huonees on uus oma läppäri odottamassa :>. Jei.
Siinä meni kaks viikkoa kiinni ja kaikkea ehti tapahtua. Viimesinä päivinä paljon paskaa, kun murehdin kurssikaverien juttuja keskiviikosta eteenpäin. Eka viikko tästä kinkusta olin varajohtajana ja kiirettä piti, aluksi olin ihan sekasi niitten tehtävien kans mutta kyllä se sit lopuksi meni ja tienasin sitten suorituksestani pari kahvilippuakin alikersantti Venäläiseltä. Tällä jälkimmäisellä viikolla sit taas tienasin itseni koulun varajohtajan puhutteluun ja Venäläiselläkin oli muutama sanansa sanottavana :D Nooh, se siitä sitten.

Sunnuntaina kattomaan Simppaliisaa ekaa kertaa heinäkuun 6.päivän jälkeen kun vietiin Mama Leppävirralle, ikäväkin jo on <3.
Ja maanantaina paluu intin arkeen, jossa sit heti kammottavaksi uhkailtu 5päivänen supa-leiri. Sielä sit ehkä hajoillaan ja keräillään itteemme ja sit taas sirpaloidutaan uudestaan. Nyt pitää mennä suihkuun ja reffailemaan sit rakkaita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.