IRC-Galleria

|< <| |Ostoksilla| |> >|Lauantai 25.02.2006 22:37

Ha. Käytiin tänään sitte ostoksilla. Mukaan tarttu takki sekä kahdet kengät (ei ollu alkujaan tarkotus ostaa ees yhtään mitään.) Ostin ensin kengät, mustat skebekengät, Victory. Sitten menin kattelemaan farmareita. Äiti soittaa että tuu nyt tänne, täällä on sen kokonen takki mitä haettiin. (Käytiin ensin yhessä kaupassa mut sieltä löyty vaan M-kokoinen) No sitte jää farmarien kattelut väliin meen sinne kauppaan. Takki on perfect, mitä mainioin :) (Halti, oranssi) Sitten äiti rupee näyttään saman sävysiä kenkiä (oransseja), ja eikös ne vaan oo niin hyvät että ne on pakko ostaa (Merrell, oranssit).

Näin sain sitten päivityksen päällepantavaan osastoon. Takki varsinkin on mitä mainioin, juuri sellanen mitä oon pitkään ettiny :) Ne toiset mustat kengät ostin sen takia kun vanhat hajos jalkaan :D Pitäähän sitä ihmisellä nyt kenkiä olla :D Ja ne oranssit on parhaat ikinä :)

Takki on aika velmu. Se on kyl oikeesti ninjatakki. Sen kun laittaa päälle ja hupun päähän ni naamasta ei näy ku silmät :D Ja taskuja löytyy :D Audioviillekkeet ja kaikki :D Mahtis kyllä.

Farmarit oisin halunnu kans. Itseasiassa sovitinki muutamia mut siihen se jäi. Low Waist ja Bootcut on ehdottomat. Muita en huoli :D W33\L31 ois sellanen optimi :D Paljastan sitten syvimmät salaisuuteni samalla xD Nooh, jos ne farmarit jättäs sit ens kertaan. Ei makiaa mahan täydeltä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.