IRC-Galleria

Mikä meidän vesissä on vikana??Lauantai 23.05.2009 15:16

Tulipahan taas huomattua, ettei kurppa ja vesi todellakaan sovi yhteen, vaikkei kummassakaa ole happoeritys liian korkealla.....
Kuivien juttujen heittely on tietenkin vielä kovempaa kuin yleensä....johtukoneekohan tämä veden kirkkaasta väristä vai turpavärkin aukaisijasta...???? Jos minulta kysytään, ensimmäinen vaihtoehto on aina se varteenotettavin.

Miltä sekin kuullostaa, kun hyvää ystävää huudetaan laulamaan ja meikäläisellä alkaa heti soida saarioisten mainosten iskulaulu päässä??? "Mikin varressa lihaa tarjolla" " Varteen otettava naudanliha kera paprika ja kurkku" ?

Jos omia juttujaan joutuu kertomaan vesisateessa, että niihin tulisi jonkinlaista "kosteutta" ja saisi "voimaa kasvaa", niin taitaa olla mun juurikin alkanut stand up - koomikon ura päättynyt. (Yhtä pitkä kuin kurpan lento, vaik oon niin pieni ja hento)

Ensi kerralla, jos satun istumaan, samassa pöydässä, sikäli jos tuoleja on....taidan ottaa muuta kuin vettä......Saattaisin olla ehkä hiljaa.....ja kuunnella tarkoin mitä muut puhuvat :D

Kiitos Minna ja Sami :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.