IRC-Galleria

Leloup

Leloup

Harvinainen nähtävyys. 💋

Selaa blogimerkintöjä

Eli... Jasmine alotti yrjöömisen ke-to välisenä yönä.. sen koomin ei oksennusta tullu...*onneks*
mutta paska lensi senkin edestä..

Torstaina mun äiti, sen mies ja mun proidi tuli auttaa meitä..(pyykkää niitä tuhansia yrjö lakanoita, laittaa ruokaa ja muutenkin siivoomaan) *kiitos ja anteeks* Jasmine ei syö mutta vettä juo hieman...

Perjantaina minä ja ukko oltiin niin huonona ja tavaraa lensi joka rööristä..(kaikki noro-viruksen oireet) --> Neiti mummolaan hoitoon.. Jasmine ei syö mutta maitoa menee kohtuullisesti... mutta kuitenkin niukasti..

Lauantaina oltiin vieläkin ihan taju kankaalla ja mummu raportoi neidin voinnista.. "Syönyt yhden hedelmäsoseen, ei juo!" ja mummu kans kipeenä... ( mun äiti, sen mies ja mun proidi) *sori*

Sunnuntaina oli jo voittaja fiilis! :) Siivottiin koko kämppä mutta päätettiin kerätä vielä voimia seuraava yö.. Kuume houreinen mummu raportoi että Jasmine ei syö eikä juo vieläkään... ja sovittiin että huomenna lekuriin!

Maanantaina herättiin ja siistittiin loppu huusholli ja odotettiin sen verran että lastenklinikka aukeaa.. Haettiin neiti.
Mummu raportoi ettei juonut kun kork. 200ml maitoa ja kitissy koko yön, ei leiki vaan haluaa viereen pötköttämään kokoajan.. Siis vietiin lekuriin..
Lääkäriin päästyämme kerrottiin tilanne ja päästiin omaan huoneeseen.. Jasmine (1v ja 4kk) punnittiin ja selkis että paino on tippunu KILON!!! Tän hetkinen paino 7,5kg!!!!! WHAT!!!!!!??????
Meille tuotiin Floridas litkua ja sitä käskettiin antaa 2ml 5-10min välein.. Niillä siis mentiin..
Siitä sitten itse lekurille ja arvaa oliko siellä se saatanan sama MULKERO kun viimeeks!!!!!!!
Ei ollut moksiskaan kun painoa tippunu niin paljon ja totes vaan tylysti että korvatulehdus!
*meinasin jo huitasta*
Lähetti meijät labraan että otetaan kuivumis arvot ja CRP.
Labrasta päästyämme takas sohlaa sen litkun kanssa..
Odoteltiin että labrat valmistuu ja sitten lekuri jo ottikin meijät taas vastaan.. Sanoi että kaikki labrojen osilta kunnossa mutta korvaan antibiootti-kuuri. Nesteytystä käski jatkaa 2-3vrk ja sitten jos ei neiti vieläkään syö niin omalle lääkärille. Ja meinaspa lääkäri määrätä sen saman paska kuurin kun viimeeks mut sanoin sille et "Ei todellakaan.. Laita vaan ihan suoraan se missä on kaks vaikuttavaa ainetta! se edellinen mitä määräsit ei auttanu mitään!" *kiltisti lekuri kirjotti uuden reseptin ;D*
Siitä sitten vaan vittuuntuneena kotiin... *mutinaa jupinaa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.