IRC-Galleria

Haluaa tupakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Perjantai 08.06.2007 00:31

Mut ei ole koko taloudessa yhtään. Onneks kauppakin meni jo kiinni, muuten olisin varmasti sortunut ja hakenut ainakin pari askia... Runsas 2 vrk ilman röökiä takana ja sitä on alkanut miettiä, mitä silloin joskus kun ei polttanut on oikein tehnyt. Tupakka jaksottaa elämää kummasti.

Esim. kaikki muu ruoka on valmista/hautumassa ja pistät makaroonit kiehumaan: siinähän jää sitten 8 min aikaa. Mitäs sitten? -No tupakalle.

Bussi on myöhässä ja on X min aikaa. -No ei kun syöpäkääryle huuleen.

Töissä kahvitauko 12 min. -Haukkaamaan raitista vuoristoilmaa filtterin läpi.

Oot katsonut uutiset joiden jälkeen tulee urheiluruutu, joka ei vois vähempää kiinnostaa, jonka jälkeen tulee joku ohjelma, jonka aiot katsoa: n 10 min aikaa. -Ei kun savumerkkejä tulemaan.

Tuossa vaan muutamia tyhjiöitä, jotka tupakka täyttää mukavasti. Ja olen huomannut, että vaikka riipuvuus onkin myös fyysinen, kyllä se psyykkinen riippuvuus on vielä pahempi. Oon oikeen huomannut kaipaavani mm. aamuröökiä, tauko- ja ruokatupakkaa, mullontylsää-tupakkaa, yötupakkaa, odottelutupakkaa ja kaikkia kavereitansa. Varmaan ruoka- ja odottelutupakoista on vaikein luopua. Onneks sentään baareissa ei enää saa polttaa.

Varoituksen sana siis kaikille. Älkää nyt urpot ikinä alkako röökaamaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.