IRC-Galleria

Onneksi olkoon, olet ystävien ystävä! Ystäväsi uskoutuvat sinulle mielellään, sillä jo pelkkä olemuksesi herättää luottamusta. Olet moderni ihminen, joka osaa pitää arkaluonteiset asiat omana tietonaan.

Olet sisäistänyt lausahduksen; ystävä hädässä tutaan. Tiedät, että auttamalla ystävää saat itsellesi hyvän mielen.

Sosiaalisesti sinulla on aina monta rautaa tulessa. Et ole mikään nyhverö ja tarvittaessa osaat antaa ystävillesi napakoita neuvoja.

Sydämellisyytesi on maailmankuulua. Olet valmis luopumaan paljosta ystäviesi puolesta.

Mielestäsi tosiystävyys kestää myös pienet ja vähän suuremmatkin erimielisyydet. Elämänarvosi ovat jämptisti kohdallaan ja sinua eivät pienet puhurit hetkauta. Tiedät varsin hyvin, että tosirakkautta ja tosiystäviä ei saa rahalla.

Mikään mammona maailmassa ei korvaa aitoa ystävyyttä. Jos ystäväsi on taloudellisessa ahdingossa, järjestät asiat niin, että hymy leviää lopulta kaikkien huulille.

Yhdessäolo on sinusta paras tapa hoitaa ystävyyttä. Olet varsinainen tunnelman luoja, jonka kanssa aika kuluu kuin siivillä.

Kun ystävääsi kohtaa suru, olet aina paikalla lohduttamassa. Sinulla on harvinaisen hyvä tilanneherkkyys ja kyky empatiaan.

Rehellisyys on ystävyyden kivijalka. Totuuden vuoksi olet valmis tinkimään omasta arvokkuudestasi. Kaiken kaikkiaan, olet ystävien aatelia.

Olet ystävien aatelia ja ohjenuorasi elämässä on: Ystävä tulee räkänokasta ja niin myös tyhjännaurajasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.