IRC-Galleria

Lethlianna

Lethlianna

ei ole käynyt galleriassa ikäisyyksiin

Pirtelöä kerrakseenPerjantai 08.06.2007 02:24

Näin tässä eräänä päivänä Kauneus ja Terveys -lehdessä pirtelöohjeen. Se vaikutti hyvältä ja päätin kokeilla sitä. Laitoin kaikki hyvät ainekset korkeaan ja kapeaan kulhoon, otin survoittimen (tai mikä-lie-nyt-onkaan), laitoin sen kulhoon ja painoin nappia. Jumalauta kaikki oli naamalla ja paidassa. Vähän aikaa vain katsoin tuhoa ympärilläni ennen kuin oikeasti edes tajusin mitä oli tapahtunut. Kyllä kiroilin komeasti siivotessani sitä sotkua ja päätin etten enää koskaan tee pirtelöitä.

Muutama päivä tapahtuneen jälkeen himoitsin viileän hedelmäistä pirtelöä ja mietin miten sen saisin. Kävin kaupassa ruokaostoksilla kun näin vastauksen ongelmaani. Tehosekoitin kannella. Juuri sellainen näpsäkkä, joka oli tarkoitettu erilaisten juomien, kastikkeiden ja pirtelöiden valmistukseen. Eikä se edes ollut kallis. Niinpä päätin hieman tuhlata ja ostin sen. Heti illalla kokeilin sitä ja sain pelkästään tuhoa aikaiseksi. Koko sotku valui terän kohdalta pöydälle ja lattialle. Melkein itku tuli kunnes huomasin jättäneeni tiivisteen laittamatta. Tunsin itseni todella blondiksi (ei millään pahalla blondeja kohtaan).

Kun vihdoinkin sain tiivisteen laitettua ja paikat siivottua, päätin yrittää vielä kerran. Laitoin ihan summassa mansikoita, maitoa, vaniljajäätelöä, banaanin, ananasta, rahkaa, vaniljakastiketta ja hieman mysliä joukkoon. Siitä tuli taivaallista. En ollut koskaan aikaisemmin juonut mitään niin hyvää. Olin todella tyytyväinen ostokseeni ja menin samantien hakemaan internetistä lisää pirtelöohjeita.

Näinkin kuumana päivänä kuin tämä, viileän raikas pirtelö viilensi oloa huomattavasti ja täytti vatsaa sopivasti. Se ei ollut lainkaan liian raskasta, päinvastoin.

Suosittelen muillekin ja jos tiedätte hyviä ohjeita niin kertokaa toki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.