IRC-Galleria

Siis suomeksi.

Ihan järkky päivä tänään. Oon vaan huutanu, laulanu ja puhunu paskaa. Eikä oo ihan lähtenyt käyntiin. En ole oppinut tänään koulussa mitään, eikä se ole kovin hyvä. Luojan kiitos huomenna ei ole koulua vaan pelleilyä joukkueen kanssa<3

Aamulla päätin jäädä nukkumaan, mutta jostain kumman syystä nousin ja lähdin kouluun ennätys ajoissa. Jostain kumman syystä olin kerrankin ajoissa enkun tunnilla. En tiedä oliko se kovin fiksu veto. Oli taas sellaista paskaa että. Maikka sai hirveen kohtauksen ainakin sata kertaa. Me kuulemma häiriköimme. Ja sitten jätin kirjani käytävään. Olin tosi skarppina.

Mantsan tunnilla ei ollut mitään fiksua. Minulla ei ole pienintäkään muistikuvaa siitä, mitä maikka meille yritti kertoa. Kuuntelin Samuelin juttuja ja yritin suojella tavaroitani saksien tuhoavalta etenemiseltä. Koko luokka haukotteli. Kukaan ei oikein ollut messissä.

Sorakivi on kaikilla kielillä sorakivi. Sen minä opin.

Tänään oli koulussa ihan hyvää ruokaa, makaronilaatikkoa. Jostain tuntemattomasta syystä jätin kuitenkin syömättä. Ei mitään hajua miksi. Siksi olen hyvin nälkäinen.

Piste. Treenit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.