IRC-Galleria

Kaikki joululahjat ostettu.Lauantai 17.12.2005 14:12

Ehkä huonoimmat lahjat ikinä... En tajuu miten voin ostaa niin huonoja lahjoja. Ehkä saan jostain yhtäkkiä lisää rahaa ja saan muutamaan lahjaan jtn ideaakin, mutta alkaa olla kiire. Muutama lahjoista on täydellinen, mutta suurin osa... Niin mielikuituksettomia tai sitten niin milelikuvituksellisia, että lahjan saaja loukkaantuu kuinka vähän olen antanut lahjaksi. En vain voinut sille mtn, että olin niin väsynyt ja turhautunut kiertelemään kauppoja jo neljän tunnin jälkeen. Siinä vaiheessa ostin vain ensimmäiset tavarat, jotka sopivat budjettiini. Jos olisin aloittanut muutamaa viikkoa aikaisemmin lahjojen hankkimisen olisin ehkä onnistunut hieman paremmin, mutta minkä ihminen huonoille tavoilleen mahtaa...

Mutta kyllähän siellä joukossa on muutama täydellinen lahja. Muutama nerouden esiinnellistymä (miten ikinä kirjoitetaankaan). Minulla oli muutamia hetkiä, jolloin sain loisto ideoita, mutta ne tapahtuivat jo viikkoja ellei kuukausia sitten ihan vahingossa. En vain ehdi keksiä kaikille kavereilleni lahjoja vahingossa. Se on julma fakta.

Tänään menen Milénalle antamaan eräälle lahjalle viime silauksen. Itse asiassa sitä lahjaa ei ole vielä ollenkaan olemassa, mutta kohta on ja se on kaikista paras lahja mitä minulla on antaa kenellekään.

Eilen treeneissä olin tosi laiska aluksi, mutta huomasin, että mitä enemmän teen sitä enemmän puhtia sain. Kun mitään ei ollut pakko tehdä, kun kaikki oli vapaaehtoista, huomasin todella haluavani tehdä niin. Se oli hassua. Ei niin, että en olisi aina tiennyt pitäväni voimistelusta, mutta eilen ei vain ollut sellainen päivä, että olisi viitsinyt. teki vain mieli mennä kotiin nukkumaan. Sitten sainkin ihan liikaa energiaa ja minulla oli kotona yksin hyvin tylsää eikä edes enää väsyttänyt. (Se Sailan antama donitsi, jolle ERÄÄT naureskelivat, teki oikein hyvää ja oli ERITTÄIN maukas.)

Mua ärsytti, kun en voinut olla loppuun asti katsomassa, kun Linnean hiuksia laitettiin. Minua todella kiinnosti, mitä ne eriväriset mönjät saivat aikaan. Toffeen väristä, oranssia ja vaaleansinistä. Vaikutti ihan pelleilyltä, mutta kuulemma hyvää jälkeä tuli... Odotan innolla maanantaita, että saan nähdä... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.