IRC-Galleria

Tuli vain mieleeni, että olen antanut virheellistä informaatiota. Haarukkaleivät ei voineet maistua paskalle jos ne maistuivat jauholle. Jauho ei nimittäin maistu paskalle. Tai no, en mä tiiä, koska en oo syöny paskaa, joka on aika luonnollinen asia. Yleensä ihmiset ei varmaan syö paskaa. Ainakin mä luulen niin. Tai minä en ainakaan syö.

Me saatiin tänään äikän aineistoaineet. Tai muut sai. Minä en, koska en ollut tunnilla. Olin valitettavasti laskemassa taksvärkkirahoja ja sama piinaa jatkuu valitettavasti huomenna, koska emme saaneet kaikkea lasketuksi vaikka laskimmekin rahoja sellaiset kaksi tuntia. On se niin mukavaa, kun sää käsitellä käsittämättömän suuria rahasummia, mutta ei silti saa mennä shoppaamaan.

Ärrällä oli myynnissä Big Brother-karkkilaatikko, jossa oli karkkia 750g. Me Hennan kanssa tihrustettiin hintaa, joka näytti epäilyttävästi 2,90€, mutta ei saatu varmuutta ennen kuin piti juosta ratikkaan. Nyt ei saatu ostettuu mahdollisesti ylihalpoja karkkeja.On se elämä rankkaa. Tosin ihan hyvä, koska omistan vain 2€ ja sitä ei ole hyvä tuhlata, koska ensi viikolla on Oranssi eikä ole hyvä jos en pääse sisään.

Tää on just kiva tää päiväkirja. Vähän kirjotan tänne aina kaikkee tyhmää. Ihan loisto juttu. Haha.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.