IRC-Galleria

Joukkuevoimistelua ei lasketa tanssilliseksi lajiksi. Mä olen pöyristynyt. Luulin saavani siitä hyvin pisteitä, jos pyrin Kallion lukioon, mutta ei. Se ei ole tanssillinen laji vaan se lasketaan ainoastaan urheiluksi, joten siitä ei saa niin paljon pisteitä. Miksi minusta jotenkin tuntuu ettei se rehtori ole koskaan nähnyt millaista joukkuevoimistelu on? Minä olen todellakin sitä mieltä, että se ei voi olla kovin kaukana tanssista. Liikeilmaisua musiikintahtiin. Kaunista liikeilmaisua musiikintahtiin.

Minulla menee hermot lukiovalintojen kanssa. Täytyy miettiä mitä laittaa ykköseksi ja miksi ja voiko päästä siihen lukioon jos pistää vain kakkoseksi... Argh. En minä osaa päättää tällaisista asioista. Tuntuu, että olisi parempi viettää vielä yksi vuosi Krunassa. Kotona rauhassa miettiessäni alkavat ajatukseni aina hieman selkiytyä, mutta sitten tulee aina joku joka ilmaisee mielipiteensä enkä enää tiedä mistään mitään. Ja sain huomata, että nämä avoimmet ovet saattavat muovata käsitystäni aika hurjastikin. Opontuntien luulisi auttavan, mutta siellä vasta ahdistunkin. Pitäisi tietää kaikenlaisia seikkoja ja ainevalintoja ja kaikkea. Tulevaisuuteen painostetaan ja minulla ei ole aavistustakaan tulevaisuudestani. Siis mitään suunnitelmia.

Olisi niin helppoa, jos asuisi paikkakunnalla, jossa on vain yksi lukio ja sinne pyrkisin ehdottomasti ilman turhaa pohtimista. Toisaalta silloin minua ahdistaisi valinnanvapauden puuttuminen.

Ranskan tunnilla oli liian hauskaa. Meillä oli sijainen niin kuin eilenkin ja laulettiin Lauran ja Sailan kanssa Britney Spearsia eikä kuulostanut kovinkaan kauniilta. Mutta mitä pienistä, hoitakoon musalinjalaiset kauniisti ja vireisesti laulamisen, me voidaan sitten mölytä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.