IRC-Galleria

Mun pikkusisko katsoo Vintiöitä.Perjantai 25.11.2005 20:37

Tänään ATK tunnilla piti tehdä animaatiota. Se piti ensin suunnitella paperille ja sitten thdä tietsikalla. Siinä sai olla vain kuusi kuvaa. Teen sellaisen missä on jäätelö ja se syödään. Mul menee siin jutussa varmaan koko loppu elämäni, mä vaan en tajuu mtn. Ne kuvat piti ensin tehä paint shop prolla ja mä en vaan osannu. Se koko ohjelma oli ihan hepreaa mulle. Ja sit ope oli siinä vieressä yli puolet tunnista ja saneli mitä mun pitää seuraavaksi painaa. Sain kaksi kuvaa kuudesta valmiiksi KAHDESSA TUNNISSA! Mä vaan kauhulla odotan, että miten sitten pärjään, kun pitää itse animointi tehdä. Oon niin varma et se on jtn ihan kamalaa. Mä en tajua miksi olen valinnut ATKn, kun en tajua siitä yhtään mtn.

Mä en jaksa näitä Kummeleita. Niin tyhmiä vitsejä. Myönnän kyllä, että ensimmäisellä kerralla minäkin nauroin, mutta nämä kaikki on jo nähty ainakin sataan kertaan, koska mun pikkusisko haluu aina kattoa Vintiöitä. Mä en tajua miksi joku kuusivuotias katsoo tällaista ohjelmaa? Ja miksi meille on hankittu tämä järkyttävän pitkä DVD, joka sisältää kaikki jaksot ja LIIKAA lisämateriaalia?

Äidillä on tänään nimipäivät joten syödään jäätelöä sen kunniaksi. Mutta ensin pitää odottaa että mun pikkuveljen kaveri lähtee kotiin ja siinä saattaa mennä kauan koska noi pojat pelaa intohimoisesti jotain Eetun omistamasta sadastatuhannestamiljoonasta tappelupelistä. Kuulen tänne asti ton mäiskinnän äänen. Mä en tajua miten pojat jaksaa pelata noita? Miksi ihmeessä niitten pitää hamstrata niitä sota- ja ammuskelupelejä tuhansittain? Miksei vain yksi riitä? Täytyy tosin myöntää, että itsekin tykkään pelata Tekken kakkosta. Ainoa hakkauspeli, jota jaksan pelata. Ainoa peli, jossa hakkaan pikkuveljeni mennen tullen. Oon siinä aika haka, koska osaan rämpätä juuri oikeita nappeja juuri oikeaan aikaan.

Huomenna keskustaan "joululahjaostoksille" Joannan ja Linnean kanssa.

Sunnuntaina minä ja Saila mennään johonkin matikkakilpailuun. Se on joku ihan sika tyhmä juttu mutta meidät manipuloitiin siihen ja siksi ollaan menossa. Mutta ei siitä kai mtn haittaakaan ole joten miksi ei. Mennään sinne näyttämään kykymme matematiikan saralla ja ne jotka joutuvat tarkistamaan niitä papereita varmaan suorastaan häikäistyvät loistavista tuloksistamme.... Toivon vaan ettei se ole mitenkään vaikea, koska en ole aivan varma pärjäänkö siinä muuten vaikka minulla kuulemma onkin KYKY. No jaa. Matikka on aina ollut mulle aika helppoa, mutta heti kun pitäisi näyttää taitonsa ja kaikki on ihan varmoja että mä pärjään (eli heittävät kamalat paineet päälleni) niin ei vaan onnistu. Heti menee ihan päin persettä. Noh, ehkä mä tällä kertaa yritän tsempata ettei jälkeen päin tartte hävetä silmiään päästä ja tuottaa pettymystä niille jotka luottavat "kykyyni".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.