IRC-Galleria

Liinuliini

Liinuliini

8 lapsen onnellinen äiti <3

Äippäpoli kuulumisia!Lauantai 30.05.2009 01:57

Kaikki oli vallan hienosti: ktg:ssä syke vaihteli hienosti, vauva liikkui tomerasti ja painoakin pikkuisella olis vaan 3,2kg. Edelleenkään en jaksa uskoa sitä, mutta katsotaan! Lekuri teki sisätutkimuksen ja ilmankos on ankka olo: vauvan pää on matalalla ja tuntuu ihan helposti sormiin. Kohdunsuu on tullut hienosti eteen. Mitä kohdunsuuhun tulee, niin nyt sisäsuu on suljettu (oli jo yhden lekurin mukaan auki), ulkosuu auki 2-3cm ja kanava lähes kokonaan hävinnyt eli edistystä on tapahtunut, jee!!!

Optimistinen lekuri oli sitä mieltä että ulos tulee ilman käynnistystä ja ennen juhannusta ja pessimisti äiti vaan nauroi :D:D:D Minäpä en siihen taas usko alkuunkaan!

Insuliinit aloitettiin tänään, Protaphan 8 yksikköä klo 17-18 välissä. Pistäminen sujui hyvin. Ja mikä parasta, arvot on lähteneet laskuun ja olo on virkeä ja viriili! Ihana olo! Olen siivonnut illan asuntoa ja riekkunut kuin olisin uuteen kroppaan päässyt! Niin paljon vaikutti nuo korkeat verensokerit oloon, että olo oli nuutunut ja todella väsynyt!

Maanantaina laitan sokruarvot lääkärille mailitse ja hän katsoo sitten, nostetaanko inska-annostusta. Seuraava käynti on 2 viikon kuluttua, 12.pvä. Silloin suunnitellaan synnytystä! kaikki voi tietty peruuntua, jos vauvan keuhkot ei ole kypsät, se kun tässä on nyt vaarana, kun toi diabetes on tällä mallillaan. Mutta sen näkee sitten!

Vautsi! Eli paistaa se päivä risukasaankin:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.