IRC-Galleria

Liinuliini

Liinuliini

8 lapsen onnellinen äiti <3
Eli tänään rv 38 ja oli taas ä-polipäivä! Insuliinia ei nyt nostettu, näillä mennään eli 10 yksikköä.

Ultrattiin, vauva voi hyvin, virtaukset hyvät, hengitteli tosi hienosti ja oikeen veti välillä syvään henkeä, kuin olisi huokaissut :) Painoa oli sitten tullut vauvalle liikaa, nyt painoarvio oli 4200g-4300g. Mähän olen koko ajan sanonut että iso tää lapsi on!!!! Mutta...kun ultra on tähän asti näyttänyt vähemmän, niin se on se "lekureiden raamattu" ja sen mukaan eletään.

Käynnistyspäivä päätettiin ja se on 16.6 tiistaina (rv 38+4). Enää 4 päivää!!! Klo 8 meidän pitää olla sairaalassa, mutta meidät tuntien ollaan lähempänä yhdeksää vasta :D

Sovittiin käynnistys menetelmäkin...Mullahan on se strepto-B ja sen takia ei voida aloittaa kalvojen puhkaisulla, sillä sitten on suurempi riski vauvan saada se, jos synnytys pitkittyy. Eli järjestys on seuraava:

-mulle tippa ja aloitetaan antibiootti
-lisätään oksitosiini tippaan ja odotetaan vauvan täydellistä laskeutumista (joo ei ollut kiinnittynyt kunnolla eli lekuri sai nostettua vauvaa ylöspäin emättimen puolelta :/ )
-puhkaistaan kalvot ja lopetetaan oksitosiini
-jos oma toiminta ei ala heräämään parin tunnin kuluessa, niin oksitosiini tippumaan uudelleen

Eli strepton takia ei voida noudattaa sitä normaalia tuntimäärää vesien menosta vaan toimitaan hieman nopeutetussa kaavassa.

No mitä vauvan hoitoon tulee, niin vauvan sokereita seurataan todella tiheään ja aika herkästi siirretään lastenosastolle sokeritippaan.

No nyt sitten lääkäri irroitteli kovakouraisesti kalvoja ja sain synnärillä vyöhyketerapiaa sekä kotiin lisää homeopaattisia pilsuja. Toiveena olis, että käynnistyisi itsekseen synnytys.

Hurjaa! 3 päivää aikaa tehdä kaikki tekemätön! Mulla on työn alla parit vaipat vielä eli niiden kimppuun tänään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.