IRC-Galleria

LiitoHevonen

LiitoHevonen

Manifestation of missed changeshttp://irc-galleria.net/happenings/new

fatal ässfuk beholderTiistai 21.10.2008 23:38

kyllä.. otsikossa ei ole järkeä tiedän...
kyllä nyt olen kyllä kokenut jo kaiken kokemisen arvoisen... Odottelinkin milloin minua aletaan epäillä seuraavaksi kouluammuskelijaksi ja eilen se tapahtui... veikkaan että vuoden opiskelijapalkinnon saaminen kyseisestä oppilaitoksesta meni siis ohi suuni... no ei se mitään.. sellaista en kyllä odottanutkaan jos sellaisia edes jaetaan... tosin on hauskaa huomata ihmisten, varsinkin opettajien omituiset katseet ja liioitellut "hyvää päivää" letkautukset, tietenkään unohtamatta "no kuinkas menee" kommentit...
hah sanoisitte suoraan vaan mitä päässänne liikkuu niin minun ei tarvitsisi arvailla vaikka se onkin suhteellisen helppoa. Koska tiedän että sivuni ovat näköjään varsin suosittuja, pyydän opettajia ilmoittamaan jos heillä on joitain pelkoja/ennakkoluuloja minua kohtaan niin lupaan kyllä ilmoittaa kantani asioista niinkuin yhdelle opettajalle jo tein enkä usko hänellä olevan enää mitään epäilyjä minua kohtaan.
Mutta jos näin kuitenkin on pyydän myös ilmoittamaan siitä koska siinä tapauksessa voin allekirjoittaa eropaperit ja lähteä oppilaitoksesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.