IRC-Galleria

Päivityksiä...Maanantai 02.06.2008 02:11

Tämä päiväkirjahan on unohtunut melkeinpä kokonaan...
Noh mutta palataan eiliseen päivään tai vaikka suoraan perjantaihin.. :)
Tuomaksella työt loppu 18 reikäleipä ja sit suunnistettiin Jaskan alias Sönkön kyydillä Karttulaan.
Pienten muodollisuuksien :) jälkeen oli tarkoitus mennä kattomaan miltä tuleva romumme näyttää mutta perillä oltuamme mies ei vastannut puhelimeen,makasi sammuneena saaressa ketarat ojossa ja ei ollut "ajokuntoinen". Se se vasta mukava oli kuulla.
Sittenpä alkoi miettiminen että milläs takasin Kuopioon...
Äiti suostui autoa lainaamaan mutta tarvitsi sen lauantaiaamuna.voi eijj.
Sitä kun on unirytmi ja kaikki muutkin rytmit sekaisin niin 02 pääsin sänkyyn vasta kömpimään ja herätys oli lauantaiaamuna ennen seitsemää :/
Silmät ristissä pakkelit naamaan ja jotain siistimpää päälle,olihan sitä sentään syytä juhlaan kun Pirkka pääsi yläasteelta :D
Noh mutta asiaan..siitä sitä sit lähdettiin vähän jälkeen kahdeksan koiran kanssa kohti Karttulaa.
Matkalla pikainen soitto äidille että tarvitaan uudet sukkahousut,jalassa olleet repesivät ennen kuin kerkesin alaovesta ulos :DDD
Pikapikaa sukkikset jalkaan ja kohti yläastetta..sinne selvittiin ajoissa ja jopa kameran akku kesti sen aikaa mitä piti..
Mutta sitten tulikin mieleen että jospa se autonmyyjä olisi ajokuntoinen ja autoa päästäisiin koeajamaan. Ongelmana tälläkertaa oli vaan se että Tuomas oli töissä ja sillä rahat jotka se nosti tililtä kun luuli että autonosto onnistuu perjantaina..
Eipä siinä muu auttanut kuin ottaa äipän auto alle ja suunnistaa Kuopioon hakemaan Tuomas sekä tavaroita mitä tarvittaisiin kun Karttulasta lähdettäisiin Kangaslammille.
Oivoi..Tuomaksen kanssa Karttulaan päästyämme suunnistemme "autokauppiaan" luo joka jo odotteli meitä..koeajojen ja tinkaamisen jälkeen kirjoitettiin paperit ja romu oli meidän! :)
Voi sitä iloa kun auto sattui olemaan täynnä hiekkaa ja risuja tai muuta mitä tuolta metsästä nyt mukaan on sattunut :)
Tavarat sekä Dama kyytiin ja vanha ruusuinen :) lakana penkinpäällysteeksi (pitihän sitä nyt olla prinsessapenkki :DDD) ja siitä se matka kohti Kangaslampea alkoi..
Jo ennen Kurkimäkeen pääsyä oli minun mielipide autosta selvä,suusta sateli kirosanoja toinen toisensa perään ja kaikkea muutakin tuli sanottua :)
Tuomas kysyi matkalla että onko hyvä ajaa,vastauksena "sama kun istuis kuopassa kattilan kansi kädessä,yhtä paska ajaa!"
Toinen näin jälkikäteen huvittava juttu oli kun auringonpaahteessa sattui suuta kuivamaan ja Tuomas kysyi tälläkertaa että haluanko juomista johon vastauksena "en juo!mielummin tulee vaikka nestehukka niin eipähän tartte sit ajaa tällä!"
No mutta kitinästäni huolimatta selvisimme romulla lammille..evästä poskeen ja autoa siivoamaan!
Siinä sitä työtä riitti! Imuri meinasin sanoa työsopimuksen irti mutta päätti kuitenkin toimia..sisätilojen puhdistusainekin alkoi olla loppumaisillaan mutta sekin riitti kuin riittikin auton puhdistamiseen,ei siihen tietysti koko purkki mennyt mutta kun päivä oli muutenkin niin loistava ei olisi ollut yllätys jos sekin olisi loppunut kesken..
Ulkokuori kaipaa vielä hiomista mutta muuten autolla on jo siedettävä ajaa :)
Pitihän se ruusuinen lakana vielä penkin päälle pistää ja kunhan jaksaa niin on suunnistettava ostamaan penkkeihin uudet päälliset!
Tänään sitten Varkaudesta pois ajettaesssa (yhdyssana?) oli mieli mitä mainioin ja jo muutaman kilometrin jälkeen päähäni tupsahti laulu karavaanareista,mikä oli kyllä virhe.
Moottoritien jälkeen autoja alkoi "kasaantua" letkaan ja syynä mikäs muukaan kun KARAVAANARI!
Voi tätä minun tuuria! Varmaan parisenkymmentä autoa sen vaanarin perässä ja kyllä taas kirosanoja sateli...vasta (taas) moottoritien alettua päästii siitä paskasta ohi ja käskin Tuomaksen näyttää sitä kuuluista ja yleistä käsimerkkiä! :) Loppumatka tuhattajasataa kotiin..ihanaa! :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.