IRC-Galleria

Eli siis kummitätini oli vuokrannut 8hengen mökin viikoksi Vuokatin Katinkullasta ja pyysi minua lomailemaan vielä kun kerkeän ennen töiden alkua..
Maanantai aamuna aikainen herätys,kassit autoon ja suunta kohti Karttula-cityyyy :D
Karttulasta äippä kyytiin ja siitä kohti Tervoa mistä kyytiin lähti ukkipuoleni R.
Pielavesi-Iisalmi-Kajaani-Sotkamo=Vuokatti,Katinkulta :) Noin kahden ja puolen tunnin ajon jälkeen olimme perillä...vastassa kummitäti H,mummo He ja toinen tätini S äipän puolelta :)
Paikat läpi ja huoneen varaus :)
Sit siinä tapettiin aikaa puuhailemalla kaikenlaista..
Äiti bongas sotkamo-lehdestä karaokekisailmoituksen ja niinpä S ja äityli suunnistivat sinne illalla ja kummitätini H tanssikaverinsa A:n kanssa pyörähtelemään samaan paikkaan. Minä jäin kiltisti mökkiin He:n ja R:n kanssa. Olihan tuota univelkaakin tullut viikonlopun hääreissusta :)
Nukkumaan kaikki meni viimeistään klo 01.30 ja ensimmäiset heräsivät (Hulda :DDD) jo 7 aikoihin!
Itse pääsin sängystä ylös n. 11 aikaan ja aamupala ja lounas odottivatkin jo pöydässä.. :P Palvelu pelasi :D
Tarkoitus oli lähteä kiertelemään Sotkamon kauppoja äidin kanssa mutta kummini käski äidin jäädä mökkiin "lepäilemään" ja niinpä suunnistimme kummini kanssa shoppailemaan! Matkaan sattui mm. Puman huppari ja Marimekon ihana omppulaukku :)
Takaisin mökkiin ja kahvit mansikoiden kera olivat valmiit :) (itsehän en siis edes sitä kahvia juo)
Noh mutta aika kului (aikakuluuaikakuluu :D) ja oli taas karaokekisan aika :) suunnistimme minä,äiti ja S hotellin freetimeen "muutamalle",hik! ;) H ja tanssikaveri A tulivat myöhemmin taas pyörähtelemään olemattomalle tanssilattialle...
Äiti osallistui karaokekisaan,pääsi finaaliin ja oli finaalissakin ainakin neljäs sillä vain voittaja ilmoitettiin :) mukit tyhjiksi ja kohti mökkiä,vähän evästä suuhun ja suihkun kautta nukkumaan.
Aamulla olikin taas aikainen herätys sillä varasimme maanantaina Sotkamon kauneushoitola-kampaamosta ajan hiusten leikkuuseen ja värjäykseen keskiviikolle..kaks ja puol tuntia siellä rentouduin :) päähieronnankin siinä samalla sain vaikka niskat sitä hierontaa olis tarvinnu :)
Minun ollessa kampaajalla äiti ja H olivat kiertelemässä vuorostaan kauppoja :) kai sitä niillekin oli jtn mukaan tarttunut sillä muutama pussi oli autossa mökille ajettaessa :)
Siinä sit taas tankattiin massua jonka jälkeen kolean sään takia päätimme äitin kanssa lähteä ajamaan koteja päin...
Tavarat autoon ja eikun matkaan...tälläkertaa reittinä Vuokatti,Katinkulta-Kajaani-Iisalmi-Kuopio ja äiteellä vielä Karttula :) Matka sujui nopeasti ilman pysähdystä, vaikka matka olikin pidempi kuin mitä mennessä...
Tässä nyt tällainen lyhennetty versio,sää ei ollut mikään paras...tiistaina kova tuuli ja vain +8 :/
Tietysti He ja R kävivät hieronnoissa ja H ja He uimassa omalla hiekkarannalla,saunottiin omassa saunassa,grillattiin...ymymymymymym :) Mökki ol kyllä se parhain :) Ens kesänä viim. uudestaan ja Tuomas mukaan! <33


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.