IRC-Galleria

Heeeljea.Torstai 02.08.2007 01:37

Eilen oli (nyyhnyyh) viimenen työpäivä Raahen nuorisotoimella... Sain vihreän muumimukin joka vähän lämmitti mun muuten niin surullista mielentilaa. kämpillä ei näkyny ku yks muurahainen eteisessä, se oli siis niinq jotain aivan upeeta.

ku tulin töistä, sain ainaki kolome tuntia jankuttaa jesselle että haluan shoppaileen ennenkä se lähti kuskiksi ouluun. halushan se sitte heikin mukkaa ja mentiinki sitte heikin autolla. saaraki käytiin taas simsalapim hakemassa messiin yhtäkkiä suitsait vain.

säälitti se ruuska niin paljon ku mun mukkaan olin raahaamassa sitä shoppaileen ja toinen tyhjin taskuin niin annoin sille pittusen shoppailurahhaa synttärilahjaksi. Niin! mun peipsi täyttää perjantaina niinku kasitoista! huhhuh, pittusaarastaki tulee iso nainen.

noo, päästiin sit ouluun joskus puol kasin aikaa ja kahteen kauppaan ehin noin tunnissa haaskata melkee kakssattaa, ON SE HULLU! mutta vähä ostin siistejä vaatteita, ainaki omasta mielestä. käytiin me sitten saaruskan kans heikkalassa ja jessicallaki mutkainen ja sitten rantsilaaaaan!

tänään on sitten ollu töitä, yhestä yssii. vihaan paskahommia vaan jonkuha neon tehtävä ja palkka juoksee tänk gaad. siisti toimistotyö kunniaan! onneksi jatkuu raahesa koulujen alun aikaa ne entiset työt. huomenna oon pesijänä huohviuh miten jaksan, entiiä.

Vihaan norjaa! miks joku lähtee niin kauas. olisit vaan jääny tänne.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.