IRC-Galleria

Minulta tippuu hampaat ja kutittaa kamalasti. Olen koittanut hangata ikeniä sohvalla, kananmunankennolla, parvekkeen kaiteella, kenkätelineellä ja keittiön penkillä.. ei auttanut. Puruluuta on hankala syödä ja etuhampailla ei voi näkertää mitään, namit on haukottava tai yritettävä nuolla kädestä. Hampaat suussa on niin paljon helpompaa, saa nipistettyä ihmisiäkin paremmin jos ne ei huomaa. Onneksi on vielä takahampaat, voi niitä nahkatikkuja etes kaluta.

Viikonloppuna pojan mummolassa sain sitten kissalta turpiin. Vähä vaan olisin halunnut leikkiä van ei se halunnut. Raapaisi nenään, että piti ulista..Tyhmä elukka! Sattui vielä rappusilla vastaan, kun oltiin menossa ulos ja ajattelin, ettei se ällöpallo toista kertaa kyllä minulle jelhistele, joten otin ja ajoin se sitten puuhun. Pysyköön siellä sitten kerran ei leiki.
Nakkitätin kissa alkaa kans ujuttautua koko ajan lähemmäksi, sen kanssa voisi vaikka leikkiäkkin. Ollaan juteltu, en kyllä siitä murinasta ota selvää, van haukun parhaani mukaan takaisin minkä murinoitten väliin kerkiän. Sen nakkitätin toinen kissa on yhtä tuhma kuin mummolan kissa, sekin veti vekin nenään heti, kun sisälle päästiin. Ajan senkin sitten ulkona puuhun, oottakoon vaan.

Eilen oli paljon pieniä ihmisiä mukavan näköisten risujen kanssa meillä. Hakkasivat niillä minun ihmisiä. Yritin kyllä puollustaa ja ottaa niitä pois, mutta oletettavasti nämä tykkäävät, kun niitä hakataan.. antoivat pikkuihmisille vielä suklaata. Sitä ei minulle sitten taaskana riittänyt. Ovat ne lapset niin poropeukaloita, että tiputtelivat lattialle paloja ja minä kilttinä tyttönä mielellään sitten siivosin. Muutenkin oli ihan ok päivä, annoin leikata kaikki kynnetkin, olen saanut tyhmät ihmiset nääs käpälän ympärille. Kun kiemurtelen ne ei leikkaa ja alkaavat syöttää makupaloja (maistuvat vähä samoilta raksuilta mitä on aina ruokakupissa) sitten annan leikata kynsiä ja kiemurtelen lisää ja taas saa namia :D toimii loistavasti.. ja saa paljon herkkuja. Itseasiassa kynsiä voisi olla enemmänkin =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.