IRC-Galleria

mehtäilyä ja murinaaTorstai 05.04.2007 11:01

Oltiin emännän kanssa mehtäilemässä. Paljon hajuja ja vielä enemmän käpyjä. Oikee koirien taivas.. josta tulikin mieleeni, että piti katella noita puita taivasta päin. Oli ihan kamalaa välillä nimittäin. Tuuli humisutti puita ja ne näytti ihan siltä, että tulevat sitten kaatumalla niskaan. Piti seurata tilannetta ihan tarkemmin ja tuijottaa niitä latvoja alkaako ne kallistua enemmänkin. Pitkään ootin van ei kaatunukkaan, jouti sitten taas niitä käpyjä jahtaamaan. Jahtasin minä jänistäkin, tai olisi jahdannut jos emäntä olisi antanut niitä jälkiä seurata enemmänkin. Vähäkö ne haisi hyvälle.. Arvatkaas mitä se teki.. aina kun olin menossa johonkin etemmäs se yritti eksyttää minut sinne mettään. Läksi juoksemaan karkuun, pois minun luonta. Jättää nyt toinen noin.. sain onneksi aina kiinni, enkä sitten uskaltanut etes loppuaikana etäs mennäkkään, meni puolet hyvästä nuuskuajasta ihan sen naisen vahtimiseen, ettei vaan häviä minulta.

Löydettiin muuten sen metsikön takaa kiva pelto ja minä löysin puronkin. Kävin vähän rämpimässä siinä. Vesi oli aikamoisen kylmää, mutta hyvin siinä voi kahlailla. Jäi tassun pesut kesken, kun variksen pirulainen tuli rääkymään ihan lähelle puuhun. Haukuin sitä vähän ja se tuli pellolle alas, yritin jahdatakkin sitten sitä. Ensin se meni vähän matkan päähän, van sai sitten kai lopullisesti tarpeekseen ja karkasi kauas. Enkähän minä enää saanut perään lähteä. Olisin kyllä, mutta kun se emäntä.. kutsui luokseen ja just kun olin taas menossa variksen perään lähtipä sitten minua taas pakoon. Olisi siis jättänyt sinne pellolle. Varmana yritti. Sain kyllä sitten kiinni, se juokseen niin hitaasti. Eikä siinä kaikki, kaikesta tästä ihan viattomasta "reviirin laajennuksesta" joutui tulemaan luo ihan vähän väliä. Aina kun löysi jotain kivaa niin jo kuului: "tänne".. tosin sain makupaloja kun menin sen luo. Oli muuten jotain ihan uutta namia. Olisin voinut syödä enemmänkin.

Pesun jälkeen olisin voinut sisälläkin vielä leikkiä. Saivat vaan päähänsä, että sitä oranssia pötkylää pitää niille hakea. Enkä saanut makupaloja jos ei ihan eteen tuonut. Laiskoja, olisivat muutamalla asekeleella saaneet sen haettua. Kertaalleen vein sen petille ja isäntä tuli sitä heti ottamaan pois, kun aloin jäystää. Yritin kovasti murista ja taistella, mutta jäin sitten toiseksi. Tuli kovasti epämiellyttävä keskustelutuokio. Ilkeitä ihmisiä, viskaavat toiselle lelun ja sitten sitä ei saa purra. Eikä etes pitää itsellä. Yrittivät vielä sanoa, ettei se ole lelu.. jos minulle viskataan lattialle jotain sen on minun.. ja se on lelu. Joskus ovat jopa väittäneet ettei kaikki lattialla olevat tavarat kuulu minulle. Tyhmiä nämä ihmiset. Aamulla emäntä otti minun ruokakupin itselleen, kun vähän murisin yhestä purkista. Siihen ruokakuppiin ilmestyi raksujen lisäksi maksalaatikkoa. Kun menin haistelemaan sitä niin se pölli sen purkin. Tosin sekin taisi ilmestyä takaisin myöhemmin tavan raksujen kanssa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.