IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ongelmia? :DDTorstai 04.12.2008 01:33

"Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 4 ihmistä tekemään saman."

(Pahoittelen jos tässä tulee jotain juttuja mitä oon aikasemmin sanonu samantapasessa hommassa)

1. Mun päässä pyörii melkein koko ajan kaikenlaisia japaninkielisiä huudahduksia/sanontoja kuten "yamero" ,"doushite" ja niin edelleen xDD Ja ne tosiaan pyörii aika monesti päässä ja juuri sellaisella typerällä tavalla miten animessa ja j-dramoissa ne sanotaan (eli mahdollisimman dramaattisesti xDDD)

2. Musiikki ja bändit on mulle melkeen tärkeempiä ku ihmissuhteet... (en osaa selittää tätä sen enempää)

3. Rakastan kun saan jotain. Sen ei tarvi olla ku pieni asia..vaikka tikkari tai pölypallo, se tekee mut aina iloseks. Että tavaraa mulle vaan xDDD Halit ja kohteliaisuudet ja sen semmoset käy kans..

4. Menen joka päivä kouluun porukoiden kyydillä. En käytä bussia koskaan.

5. Olen hyvä puhumaan iskän ympäri. Saan melkein aina mitä haluan jos siltä pyydän.

6. Jos loukkaannun jostain mitä joku minulle sanoo, en yleensä sano siitä mitään. Päässäni kuitenkin kiehuu ja raivoaa ja lentelee palasia ja haluan sillä hetkellä kuristaa sen ihmisen xD (en siis kuristaa kuoliaaks..ehkä ravistaminen ois parempi sana)

7. Kaikkien elokuvien, cd-levyjen ja kirjojen pitää olla aakkosjärjestyksessä. Tuottaa suurta tuskaa jos esim jotkut levyni eivät mahdu telineeseen ja ne pitää laittaa johonkin muualle. Sama tuska tulee jos saman bändin/artistin tai sarjan/elokuvan osat eivät mahdu kaikki samalle hyllylle.

8. Järkytyn aina kun kuulen ääntäni nauhalta, koska se on niin matala ja kuulostaa typerältä. Lauluäänikin kuulostaa ihan erilaiselta nauhalta ja siksi vihaan kuunnella sitä xD Vaikutan myös ihan eri ihmiseltä kun puhun nauhalle, enkä tiedä miksi.

9. Yleensä jos porukat haluaa että teen niiden koneelle jotain (asennan ohjelmia, lataan jotain yms.) sanon että ei teidän kone ole tarpeeksi hyvä tai jotain muuta. En vaan koskaan jaksa sitä tehdä. Syynä se että yleensä ne kysyy ne asiat AINA kun oon tekemässä jotain muuta tai että oikeasti niiden kone ei ole tarpeeksi hyvä. Joskus syy on kuitenkin vaan se, etten halua/jaksa. (paha minä)

10. Minulla on joitain asioita, joita olen sanonut/tehnyt, joita häpeän vieläkin. Aina kun edes ajattelen niitä, punastun ja alkaa hävettään.

Noniin tulipas totuuksia. En haasta, koska tiedän että tän kuitenki tästä joku napsasee ilman haastamattaki :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.