IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 23:25

Tänään oli ihan kiva päivä. Vaikka oliki tylsää..

Ensin kävin koululla tekemässä sen kokeen.
Sitten kävelin Kauppikselle (satoi lunta, jes <3), koska meidän äiti on siellä nyt koulussa. Söin siellä ja näin vanhoja opettajia.

Siitä sitten kaupunkiin vähän katsastelemaan joululahjoja.
Sain ostettua lahjat pikkuveljelle, tytille, åsalle ja marialle.
Tuhlasin myös vähän itseeni ja ostin hennesiltä hameen ja hupparin. Mutku ne oli niin ihania!! Ja ostin kans kynsilakan x) Joka näyttää ihan limalta :DDD

Sitten piti käydä hakeen paketti postista. Käppäilin sitten kaupungin toisella puolella olevaan postiasematerminaalihommaan (joka on oikeesti melkeen keskellä ei mitään..melkein) ja siellä sanotaanki että se mun paketti on siinä kaupungin postissa >_< eli ei kun takaisin kaupunkiin.

Sitten menin takaisin kaupunkiin. Piti oottaa että mamma pääsee koulusta joskus kolmen aikaan.
Tarkkailin ihmisiä x) Niitä on niin kiva kytätä.

Niinku ku istuin yhellä penkillä ja siinä oli jotku kaks tyttöä, ni niistä näki ihan selvästi että ne halus tulla siihen istuun. Niiden kavereita istu siinä penkin oikealla puolella olevalla pöydällä ja mä istun sen penkin oikeella puolella. Mä katoin että kuinkahan kauan menee ennenku ne kysyy jos ne pääsis siihen. Ku tiesin ettei Kokkolassa kukaan koskaan "uskalla" kysyä tollasia :DDDD En oikeesti tiedä että miks ihmeessä??!! Joten siinä hymyilin itekseni ja sain osakseni mulkoilevia katseita. TEIDÄN EI OIS MUUTA TARVINNU KU KYSYÄ :DDDDD Olisin kyllä siirtyny heti kun vaan olis kysytty. Mutta ei. Sitten siihen mun vasemmalle puolelle tuli jotain akkoja istuun, ni eipä sitten päässy istumaan xDD voivoi.

Ja pikkutytöt taas tuijotteli :DD Oikeesti ku se on niin huvittavaa ku ne menee ohi ja sit pää vaan jää kattomaan silleen ja vartalo menee eteenpäin :DD hyvä ettei niskat mee poikki ku kyylää niin kauheesti :)) no, huvinsa kullakin.

Tosi väsyny olo nytten ja vähän flunssanen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.