IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 16:32

Vitsi oikeesti näin taas ihan sekoja unia xD Se oli sellanen fastlane/supernatural/twilight/x-files-uni.. ja jotain tohon väliin vielä.

Siellä oli kaikki Cullenit (kirjasta joka jääköön nimeämättä) paitsi Eetu ja Esme. Facinelli oli unessa sekä Carlisle että välillä Van Ray. Kun se oli Carlisle, niillä oli joku peitetehtävä Culleneitten kanssa ja Rosalie oli undercoverina sairaalassa, mutta se kieltäyty olemasta enää kun siellä oli liian paljon verta. Alice ja Jasper vaan pussaili siellä x)

Kun Facinelli oli Van Ray, mukana oli tietenkin Deaq. Niillä oli kai tehtävänä suojella mua, koska ne ainakin pyssyjen kanssa seuras mukana mihin menin. Siellä talossa missä olin, niin mua haluttiin johonkin joukkoon mukaan ja yhestä ovesta pääsi johonkin paikkaan, mikä oli vain valkoinen. Siellä ei ollu seiniä eikä mitään, vaan valkosta. Sitte huomasin että se talo oliki asuntovaunu, koska niiden vessa oli sellanen pieni.

Sitten oltiinki jotain pahiksia, koska meitä ajettiin takaa. Pääsin kuitenkin puhumaan sen pomon kanssa, joka oli jonku tv-ohjelman juontaja. Se kerto, että se haluaa takasi vaan sellasen lasten koristeen. Se oli kuulemma tosi tärkeä sille. Samalla siinä se leikkeli itelleen pankkikorttia, väärennettyä tietenkin. Joku siinä sitten selitti sille että mitä pitää tehdä, taisi olla mun serkku.

Yhtäkkiä kuitenkin me lähdettiin juoksemaan ja kun muut lähti jollain rämällä autolla, mä lähdin takapihan kautta juosten. Se oli vaan täynnä aitoja.

Sitten olin LM.C:n keikalla Tampereella (älkää kysykö mistä tiesin että se oli siellä). Keikkapaikkana oli joku paikka, missä vaan istuttiin. Maya vaan tuli istuun siihen mun eteen ja sitte high five:sin sen kanssa. Tuli joku väliaika ja jotku Tampereen Martat jako kaikkee kakkuja ja keksejä ja juomaa siellä. Mukana oli kans mun täti, joka asuu Ruotsissa oikeesti, mutta se puhu koko ajan niin ettei se osais ruotsia.

Yhtäkkiä olin koulussa ja meidän piti rakentaa joku taistelukenttä. Toiset oli että koska Linda ei oo kokeillu räjäyttää dynamiittia, mä saisin nyt räjäyttää. Opettaja kuitenki sano ettei se käy, koska yläkerrassa on jotain tärkeitä päättäjiä ja ne saattais säikähtää.

Jossain vaiheessa Janina oli meidän pihalla, enkä muista mitä se hommas.. juteltiin kai. Ihmeellistä on, että se oikeasti soitti mulle tänään :) Ei olla puhuttu pitkään aikaan^^

Kuitenkin, sitte Joannaki oli mun unessa ja vaan hengaili meillä. Se oli ajanu autolla Kokkolaan asti.

Harmi kun en muista ihan kaikkea.. Sam & Deankin oli unessa jossain vaiheessa, mutta en muista mitä ne teki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.