IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Venetsialaiset 28.-29.8.2009Maanantai 31.08.2009 00:36

Venetsialaiset on siis huvilakauden päättäjäiset. Veden, tulen ja valon juhla..tai jotain tollasta :)
(jos joku ei tiennyt)

Perjantaina hengailin Jessican kanssa ja käveltiin vähän ympäriinsä. Menin sitten katsomaan mamman kanssa sitä Koop Arposta Calleen. Meidän mamma osti mulle torilta pinkin peruukin xD

Callehan on yks sellanen mesta mihin en kyllä vapaaehtosesti mee, tai siis jos ei oo mitään esiintyjään mitä pitäis mennä katsomaan. Sellanen kamala biletyspaikka ja mua vitutti suurimman osan ajasta. Varsinki ku piti mennä sinne jo 22:00 ja Koop alotti vasta joskus yli 1.

Koop oli kyllä hyvä livenä. Sellainen hymyilijä ja tietenki laulo täydellisesti. Kuulemma oli kuuma.
Laulo myös muistaakseni 4 coveria.. sitä ensimmäistä en muista, toisen nimeä en tiedä ja sitten oli suspicious minds ja with or without you. Olin jossain kolmannessa rivissä.

Keikan jälkeen sitten odottelin siinä.. puoli tuntia? Sitte en enää kestäny olla koko paikassa ja lähdin kotia. Tai oikeastaan Jessican luokse niiden mummulle, kun menin sinne yöks. Harmi vaan että meidän mamma oli sitte ihan vähän sen jälkeen tavannu Koopin -___-
Kuulemma lähetti mulle terveisiä xDDD

Lauantaina sitten hengailtiin siinä vähän missä sattuu ja käväisin kotona suihkussa ja mammalla syömässä. Sitten siitä kävelin (aika turhaan) sinne mummulle taas ja siitä sitten kauheeta vauhtia käveltiin leirintäalueelle. Siellä soitti Twenty Bucks ja niitä sitten siinä katseltiin. Oli hyvä keikka! En kyllä epäillykkää mitään muuta.

En enää ikinä kävele leirintäalueelle xDD En ainakaan jos on noin kauhea kiire. Mun laukustakin hajos hihna kesken matkan ja kantapäät on ihan muusina.

Sieltä leikkarilta sitten päästiin onneks Tytin ja Tomin pyörän tarakoilla kaupunkiin. Mentiin sitten hengailemaan torille ja odotettiin että Tiina ja ne alkais tanssia. Isoveli, sen tyttökaveri, mamma ja pikkuveli tuli kans sinne. Katsottiin vähän Sambaa. (Isoveli osti mulle popcornia)

Sitten katsottiin Laura Voutilaista, tai oikeastaan vaan se yksi biisi. Rakkautta ei piiloon saa on biisin nimi ja tykkään siitä aika paljonki :D Onneks se esitti sen ensimmäisenä, joten lähdettiin heti sen jälkeen kierrokselle kaupunkiin. Nähtiin Annikaa, Lottaa, Tyttiä, Tomia ja Lissua siellä ja hengailtiin niiden kanssa siihen asti että ilotulitukset oli katottu. Ne oli kyllä hienot taas kerran :)

Sitten kierreltiin kaupungissa vielä Jessican kanssa johonki puol 2 asti ja mentiin nukkumaan.
Oli kyllä kivat venetsialaiset ja ihanaa että oli kuitenkin tosi lämmintä! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.