IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 09.01.2010 16:55

Näin "ihanaa unta" xD

Meidän koululla oli joku "viikko armeijassa" juttu.. en tajua mistä se oli tullu. Mutta siis siinä ei ollu vaan nykyinen koulu, vaan esim. siellä oli mun kavereita vaikka mistä koulusta ja sitten ainakin Kauppiksesta oli paljon porukkaa.

No kuitenkin, mentiin sinne, niin aluksi mulle ei löytyny sopivia maihareita eli ei ollut kokoa tällaiselle pikkujalalle. Pyysin sitten sitä yhtä ukkelia (en tiedä armeijan arvonimistä tai mistään mitään..eikä kiinnosta.. joten se on nyt ukkeli), että jos saisin oikeankokoiset kengät. Se lupas hankkia mulle sellaiset.

Odotin sitä sitten siinä ja se tuli kenkien kanssa, mutta pyysi 5 € siitä hyvästä. Sanoin ettei mulla ole käteistä ja se häipy johonkin. Odotin sitä siinä vaikka kuinka kauan, mutta se ei enää tullu takasin.

Sitten menin ulos ja siellä ihmiset laski mäkeä ja tollasta. Menin istumaan johonkin lumikasaan ja joukko jotain tärkeitä ihmisiä tuli mun ympärille, ja toi mulle sellasia vanhoja, käytettyjä maihareita. Mulle annettiin sellaset tosi rumat haalean ruskeat, jotka ei edes näyttäny maihareilta.

En edes ottanu niitä kenkiä siitä kun mua ärsytti niin paljon. Lähdin sitten kiipeen sellasta mäkeä, mukanani kaks niitä "tärkeitä". Valitin niille jotenki "Eikö siinäkin oo jo tarpeeks, että joutuu oleen tällasessa persepaikassa viikon, kun vielä ei voi antaa yksiä kenkiä jos ei ole käteisenä 5 euroa"! Toinen niistä vastas:

"Niiden mielestä et ole taloudellisesti luotettava".
"Jaa, kun mulla ei ollu sitä viittä euroa! Miten sitten kaikki muut voi olla.. mulla sentään kuitenkin on ihan ammatti ja kaikkea, enkä mä ole mun mielestä taloudellisestä epäluotettava".

Ne ei sanonu enää mitään, vaan hymyili. Mua ärsytti niin paljon kaikki ja kun pääsin mäen päälle, kysyin mitä siellä oikeen tapahtuu. Siellä oli kuulemma naisten jalkapallojoukkueen harjoitukset (talvella..hmmm). En kuitenkaan nähny sitä koko peliä sieltä ylhäältä, koska en ollu ostanu lippua. Menin sitten istumaan johonkin penkkiin ja siinä istui yksi mun luokkalainen (kauppiksesta) jätkä. Sen isä oli siinä ja se nähtävästi oletti että oon sen pojan tyttökaveri (tai seuralainen niinkuin se sano). Jostain syystä se puhu saksaa xD Sitten se tarjos mulle karkkia.

sitten heräsin x))))

ps. niin ja siis toi ukkeli oli mulle tosi törkee ja puhui tosi halventavasti aina. en mä ehkä muuten edes olis ollu sille niin vihanen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.