IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 16:58

awww näin jotain ihanaa unta :DDD
siinä oli DBSK ja ne oli meillä ja puhuttiin vaan kaikkee, mitä en nyt muista. mutta ne osas hyvin enkkua (mitä ei kyllä oikeesti niin hyvin osaa, ainakaan kaikki niistä)
HERO näytti niin hyvältä ja se hymyili koko ajan ja oli sellanen aurinko ^_^
vitsi ku ennoo varma oliko se MICKY, MAX vai XIAH joka istu mun vieressä ja nojas muhun :D
mut se oli sulosta. ja sit ne kaikki oli vaan ihan innoissaan ja puhu ihan täpinöissä ja nauro ja hymyili! :)) tykkään tollasista kivoista unista.

mutta ton unen jälkeen näin jotain kamalaa unta xD
tai siis olin jossain kaupassa tietääkseni. sitten katoin valmistujaislakkeja, että paljonko ne maksaa ja paljon sitte ylioppilaslakit maksaa. yhtäkkiä niitä ei sitte ollukkaa, ja sit se myyjä tuli siihen. (kauhea noita-akka. ei siis oikeesti, vaan se oli ilkee) mulla oli siellä niinku joku nukke. ja olin meikannu sen jotenki ihan tyhmästi xD sillä oli punasta luomiväriä samalla lailla ku mulla aina ja sitte ne mun pinkit tekoripset :DDDD sitte se akka vaan valitti mulle ettei noin saa tehdä.
sitte mulla oli vettä suuss (en tiiä mistä se tuli) ja mun piti mennä sylkäseen se lavuaariin. no menin ekaan huoneeseen minkä löysin ja jotenki tiesin että siel on lavuaari. sylkäsin sen veden sinne, mutta tajusin ettei se ollutkaan lavuaari vaan tietokoneen näppäimistö xD
sitte etsin sieltä huoneesta sitä lavuaaria ja viimein löysin sen. aattelin että juon siitä vähän, mutta sitte en saanukkaan sitä sammutettua :D
se perheen lapsi huusi ihan täysiä että mä käytin sitä ja se akka oli tosi vihanen muttei kuitenkaan tullu sinne huoneeseen. ja yhtäkkiä mä olin alasti (???!!!!!)
ja sitte oli kans aamu ja se huone oli niinku muuttunu keittiöks ja sit kaikki vaan käveli siitä ohi, mut mua ei ees hävettäny. aina ku joku tuli/meinas tulla huoneeseen huusin "älä tuu tänne, oon alasti"

että semmosta xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.