IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

http://www.nanowrimo.org/Lauantai 27.10.2007 05:34

Menin sitten ilmoittamaan itseni tuollaiseen. Jutun idea on kirjoittaa 50 000 sanan tarina marraskuun loppuun mennessä. Miksi edes piti kuulla tuosta sivusta. Tiedän kuitenkin etten saa tarinaa kirjoitettua, koska oon niin laiska. Aina lykkään asioita ja on jääny tuhat ficciä sun muuta kesken ku en vaan jaksa. Eihän tuossa mitään siis vahinkoa ole vaikka ei tuota saakkaan kirjoitettua. Se on lähinnä vain itselle, että pystyykö sitä tuohon.
Ottaa kyllä päästä se, että kun menen sinne Saksaan, niin jää 2-5 päivä kirjoittamatta kokonaan. Tuskin siellä pystyn kirjoittamaan mihinkään. Ajattelin vain asettaa itselleni tuollaisen homman kun en oikeesti tee koskaan mitään ja haluan nähdä saanko otettua itseäni niskasta kiinni! (wish me good luck)

Tiedän jo tarinan, eli se on Tom/Bill. Siitä ei nyt ole epäilystäkään tässä vaiheessa.
Joitain juttuja olen jo kerinny suunnitella (koska suunnitellahan saa vaikka kuinka paljon ennen)

On kaksi aihetta, mistä pitäisi nyt sitten valita toinen. Oon siis itse asettanu nää aiheet, koska tarinahan saa kertoa vaikka siitä kuinka kauan laastaria voi pitää sormessa ennenkuin se alkaa haista. :D

1. Eli siis otan jonkin cd-levyn. Biisilista on kuin lukulista. Siis että jokaisen kappaleen nimi on jokaisen luvun nimi. Luvun ei siis tarvitse kertoa siitä, mitä biisissä oikeasti lauletaan.
Muutamat levyt on jo listassa.

AFI - Sing the Sorrow
Armor For Sleep - Dream to Make Believe
HIM - Razorblade Romance

^^Ehdottakaa joitain muita levyjä, ni laitetaan harkintaan :)

2. Ficin otsikoksi tulee "Early Sunsets Over Monroeville" ja tarina kehittyy sen ympärille. Mulla on jo kauan ollut tästä biisistä sellainen jännä fiilis. Sellainen että tälle on joku tarina, joku surullinen mutta samalla iloinen. (en tiedä mikä biisin tarkoitus on siis ihan ihan oikeasti, mutta itse kuvittelen sen tietynlaiseksi). Kuitenkin tää biisi on jotenki hirmu tärkee mulle ja ehkä mun mielestä yksi maailman parhaista kappaleista.

Mitään muita ideoita?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.