IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2007 19:18

Oon tullu pohdinnoissani siihen tulokseen, että Tokio Hotel-fanit ovat maailman ärsyttävimpiä faneja. :DDDD

Siis kaikkia haukutaan, puhutaan paskaa selän takana sun muuta.

Koko ajan on keskustelua siitä kuka on "tr0" fani ja kuka ei. (muilla bändeilläkin on kyllä näitä keskusteluja, mutta th:n parissa sitä kuulee 24/7)

Jos joidenkin mielestä ns. "ei tr0 fani" sanoo vaikka esimerkiksi että "bill on söpö", niin on kaikki heti kimpussa. Jos ns. "tr0 fani" sanoo samaa, kaikki vaan vastailee "no niin onki!!" tai jotain muuta semmoista.

Miten edes määrittelet oikean fanin ja ihkuttajan? (vihaan ihkuttaja sanaa. ei sitä ennen ole edes ollu olemassa)

Sun pitää tietää bändistä kaikki, että olet fani. Jos oot fanittanu esim. 2 vuotta, sun on pakko muistaa kaikkien biisien nimet. (itse en läheskään muista kaikkia, ehkä sen takia koska en ole mikään hyvä saksassa), syntymäajat (halooo?), koko nimet sun muuta ihan turhaa.

TH-fanit on niin hysteerisiä, että oikein itseäkin hävettää niiden puolesta. En oo koskaan tajunnu sitä että pitää kiljua jonku idolin naamalle ku se tulee lähelle. Jos mä niin teen joskus, niin lupaan että saatte lyödä mua jollain kovalla ja lujaa. Ethän sä pysty edes puhua mitään niiden kanssa, ku keskityt vaan siihen "IIIIIK" juttuun koko ajan. Sitäpaitsi en mäkää haluis naamani eteen kiljumaan ketään. En edes tajua miten kukaan kestää sitä xD Mä oisin varmasti huutanu jo et "shut up!" :DD Ja sitte ku niillä ei oo mitää kunnioitusta niitä kohtaan silleen, että jos esim. on joku haastattelu jossain tv-ohjelmassa, niin ne fanit kiljuu sielläkin koko aika. Hyvä kun saa mistään kysymyksistä ja vastauksista selvää kun kuuluu vain jotain typerää ääntä taustalta. Kyllä sen verran nyt ihminen pystyy olemaan hiljaa, että kuuntelee mitä pojilla on sanottavana. Jos ei, niin pliis teipatkaa joku niiden suu ja heittäkää ne ulos katsomosta.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.