IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 10:24

ei kukaan muu voi tietää. ei kukaan koskaan kuitenkaan pystyisi ymmärtämään. miksi sitä sitten edes vaivautua yrittämään enää. saattaisi epäonnistua, joutua pettymään. sitten elämään sen pettymyksen kanssa. on jo liikaa asioita joiden kanssa joutuu elämään. ehkä ihmistä sitten pidetään itsekkäänä. kukaan ei ymmärrä. ei kukaan edes tosissaan tahdo. sitten huomaa, että on yksin. parempi kadota kokonaan. kukaan ei ymmärtänyt.

jälkeen kaikenMaanantai 11.09.2006 00:54

ensin tuli outo tunne. yksinäisyys ja epätietoisuus. sen jälkeen helpotus, olitkin taas siinä, kunnes yksinäisyys tuli takaisin. olit taas mennyt. tein päätöksen, saisit mennä lopullisesti. nyt tuli hyvä olla. hymyilin, pitkästä aikaa. elin hetken itseäni varten, vain itseäni. kuitenkin jälkeen lähtösi, kohdattiin. hymyilit ja sanoit jotakin. hymysi oli surullinen, mutta täynnä toivoa. hymyilin takaisin, pidätellen kyyneliä. heilutit, heilutin myös. hyvästi..

[Ei aihetta]Maanantai 28.08.2006 00:23

sä näet vain mitä sä haluat nähdä. kuinka elämä vois ollasta sellasta kuin haluaisit? sä oot jäinen kun sun sydän ei oo auki.

rakkaus on lintu, sen täytyy saada lentää. päästä kaikki tuska sun sisältä pois.

sä oot jäinen.

Nina, lähtöni jälkeen.Sunnuntai 13.08.2006 02:29

Huomenna kun mä lähden,niin pidä riihimäki pystys. ;) sul o jani,tarmo,krisse,toni ja ULJAS <3 sää pärjäät. ollaa saman taivaan alla. iltasin katellaa tähtii,ja nähää toisemme. ja mietitää meijä hetkii, rrriemukaarel,rannal,laulumaan pihal,kiesaamas ulkin kans,kirkonmäel,krisse autoos,petra autos,mäkie välis,ässän parkis,asemal,sairaalal,shakiras, kaikkial .. sit ku on pahin ikävä, lähetät taivaalle pusun,mä otan sen kiinni,ku se tulee perille.

nyt mä kuittaan, riihimäki kuittaa.

hyvää yötä. jokaiselle yölle. ja huomenta, jokaiselle aamulle.

Nina,Lissa ja Uljas,AKA,Ulkki.Lauantai 12.08.2006 23:58

nonniii, viikonloppu taas koht ohi. :D ja nyt koti-iltaaa himaas. huomen muutto hämeenlinnaa. :/ kyl se siit. :D hyvä siit tuleepi. eilen olin ninan kaaa. peltsiiis. :D en ollu ottamas, join kaks kaljaaa, ja iiiha kännis. siis te jotka ette olleet paikalla, luulette että tämä on tyhmä läppä, mutta totta se on. tultiin sitten ninan kanssa meijän omalla ulkilla kotiin,nina ajo. mä en tod. ollu ajokunnossa! ja kun tää käsikin.. no mut joo, hauskaahan meillä ninan kans oliii. nyt vaan mun kantoside o iiiiha ketsupis, ku mie vaa söi vähä kebaabbii. sitte tuli se karmia verilöyly ja sielä veri vaa TIRSKUSI !!!

jööö, mut ny meen saunaa takaaas. :D

moooi.
Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten..

se ei kuulu mennä näin.Maanantai 07.08.2006 00:45

ei se kuulu mulle,eikä se varmaan oo mun asiakaan. vaikka se on mun elämää, ja mä sen tuskan kärsin. yritin puolustaa itseäni ja oikeuksiani. vaikka nyt menen, mä palaan takaisin. enhän mä halunnut muuta kuin olla vaan. elää onnellisena normaalia elämää. mut sä olit sotamies. sun piti aina mennä. sun edelleen pitää. ja mä edelleen odotan. joku viisas joskus opetti, jos on jotain mistä oikeasti välittää ja sitä oikeasti tarvitsee, pitää siitä vain pitää kiinni ja taistella sen puolesta, eikä pelätä menettävänsä sen. se taisit olla sinä.

mä nousin jo tähtiin, palata en enää voi. mä elän vieläkin, en suostu kuolemaan.

ihme olo.Tiistai 01.08.2006 02:36

iiiha outoo. krisse kaa vaa mesetän. :D suihkuu meen koht.

oon raiskannu kolme biisii!! fort minor - where'd you go , si flipsyde - happy birthday ja si se obnoxious, mulle vaa rompe totooooo ;D se o helemiii.<3 mu si aina ku kuuntelen where'd you gouta,tulee hirmu ikävä nikoo :/ mut ny se tulee taas jo torstain. jeee. ja mä oon viel iha hirvee,ku en anna toise ottaa lomil :D kyl se ny saa ;) vähä. perjantaina.

mu ny suihkuu ja takaaas krisse kaa mesed ja silleeee. krisse o muute aika seko ;P

mooooi. ja öit ehk myäs.

jes jes :DMaanantai 24.07.2006 23:47

Kirjoita silmät kiinni.

1. Sä oot kaunis: sä oot kaunis

2. Näytät aivan apinalta kuten siskosikin: näytät aivan apinalta kuten siskosikin

3. Oon rakastunut suhun ihan kybäll: oon takastunut suhun ihan kyväl

4. Anna ruokaa, mulla on nälkä: anna ruokaa mulla on näljkä

5. Pissiksiä ei tueta: pissiksiä ei tueta

6. Mä kutsun sut mun syntäreille: mä kutsun sut mun syntt¨reille

helmi,olin aika hyvä :D[Ei aihetta]Maanantai 24.07.2006 18:43

huomen hämeenlinnaa,sairaalaa. :( perjantain viimestää pois!! sit sairaslomaa joku 5 vuotta, helmi. :P

tarmo tulee suomeee,jeee!! :) mut se ny jtn jumittaa siel, ku ei se o päässy satamaa. :D voi sitä. ;/

niko taas lähti eile. :'( mut pe se tulee lomille, jeee!! :Dsi mennää heti moikkaa tarmoo!!!!

nyt meen nukkuu, heippa. :)