IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 15:53

Mä näin unta missä olin meidän isovanhempien mökillä jouluna. Mun serkulla oli peli, mitä pelattiin lumikelkan näkösellä vehkeellä enkä mä hallinnu kontrolleja yhtään. Siinä pelissä olin joku noita joka osas lentää, ja mun piti varoa zombeja jotka yritti syödä mut.

Yhtäkkiä olinki oikeesti siinä pelissä, ja siinä oli maailma, jossa noitia (tai niitä mikä vittu ikinä olinkaan) vihattiin, ja mun piti piilotella kokoajan. Mun perhe oli järjestäny niin, että pormestari luulis että mä ja mun sisarukset oltais kuoltu, poltettu vaan hengiltä. Ja meiän hautajaiset pidettiin meiän hullunhienosa beach housessa.

Joku kuitenki kämmäs sen jutun ja se pormestari tajus että mä oon hengissä mun naamioitumisten takana ja lähti jahtaa mua. Mä kuitenkin juoksin sinne merelle ja lähin lentoon. Pormestari yritti ampuu mua monta kertaa sellasilla hullun isoilla luodeilla mut ne ei lentäny kauheen kauas ja mä väistelin hyvin. Jotenki se lentäminen vaan oli hullun raskasta.

Jossain vaiheessa mä myös sukeltelin meressä ettimässä sellasia jalokiviä mitä mun piti syödä että mun voimat pysy hyvinä. Mutta ne zombiet pääs yllättää mut ja söi mun jalat nilkoista alaspäin. Mun piti sit ettiä vielä lisää niitä jalokiviä, koska vaan niitä syömällä mä sain ne jalat kasvatettua takasin.

Larppaan unissani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.