IRC-Galleria

öypMaanantai 26.11.2007 16:08

Halloweenareista on jo ikuisuus aikaa, joten niistäkin voisi vihdoin sanoa jotain: oli ihan sairaan kivaa! Kumisetä-Antti ja Eeva, Annika, kölvit, Ville ja Alexi olivat käymässä. Tehtiin hyytelöshotteja, syötiin epäterveellisesti, katseltiin halloween videoita, kuunneltiin musiikkia jne ja kaiverrettiin Annikan kanssa kurpitsa johon tein noidan ;D se oli söpö ehkä vuorokauden.. Sitten mentiin baareilemaan, paitsi Timo, jonka piti mennä isänsä muuttoavuksi aamulla. Antti ja Eeva meni hotellinsa baariin, minä ja Annika Cabareehen ja kölvit meni Hellään. Olin ainoa joka pysyi halloween kostyymisssään ( voi olla, ettei annika oisi nunnana päässyt sisään), joten mun avokaula-aukkoinen noidan asu sai vähän liikaa huomiota. Ei sen puoleen, tavattiin tosi hauskoja tanssimiehiä ja kuolattiin yhtä komeaa lepsoa oikein olan takaa.. se oli ihana. *kuolaa*. Narikassa en tykännyt ulkomaalaisesta miehestä, joka tarrasi mun tisseistä kiinni ja Annika blokkasi sen. Eikä me tykätty yhdestä miehestä joka seurasi meitä koko ajan ja tuijotti niin ällöllä tavalla että se oli kuvottavaa. Juostiin kerroksesta toiseen, eikä päästy karkuun. Ällöä. Kuvoa. Oikeasti, tuijottaa saa, mutta ei kuvottavasti. yök. Taksilla palattiin meille, haettiin auto ja vietiin poikia Hervantaan. Korsetti oli tehnyt muhun aika hyvin haavoja ja loppuilta menikin rasvatuubin seurassa. Annika oli meillä vielä toisenkin yön, mutta pojat lähti jo liikenteeseen puolen päivän aikaan. Ihan tajuttoman kivaa on aina kun annika on meillä! Juoruttiin taas vaihteeksi niin paljon ettei mitään rajaa. Yöllä juteltiin Käherön kanssa mesessä ja saatiin kaameita nauru-hysteriakohtauksia, se oli kivaa. Sitten naurettiin Timolle kun se tuli päissään baarista ja kertoi hienoista saippuakuplista ja valitti sitä että mulla on aina menkat xD .. joop.. se siitä sitten. Aamusella vein annikan junalle ja lähdin töihin, yllättävää.

Ei mennyt montaa päivää niin Annika soitti mulle ja kysyi lähtisinkö Lappeenrantaan, joihinkin teekkareiden salakapakkaaiheisiin-bileisiin laulajaksi. Tottakai menen! Ainoa vain, että biisit on nyt vaihtuneet melko monta kertaa, kun taustoja ei pystyttykään tekemään. Joop. Tässä eilen sain kitaristin kiinni ja se ehtii harjoittelemaan ehkä tiistaina vasta, eli esitystä edeltävänä iltana. Gulp.

Kävin Lohjallakin tässä välissä, hain Helsingistä uuden mittatilauksella tehdyn korsetin, joka on järjettömän hieno! Näin helsingissä Anneten, joka oli ihan viimeisillään raskaana ja nyt viikonloppuna saikin pienen tytön. Lohjalla nähtiin Tiian ja Jemppu-vaavin kanssa pariin otteeseen ja juoruttiin kovasti. Käytiin Camillan kanssa tanssimassa ja tapasin Sandran ja Sandran uuden miehen, Pikku-Larin ja hänen kavereitaan jne. Siskoakin tuli rutisteltua taas, mistä se ei pidä lainkaan. :)

Mun siskontyttärellä oli perjantaina 18v. synttärit. Ihan kamalaa. Se vasta todistaa että nyt olen oikeasti todella vanha kalkkuna. Paulan kuuluu olla pieni. Mutta onpas neiti jo luvannut lähteä mun kanssa bilettämään ;D ja saa taatusti katua lupaustaan.. Ostettiin neidolle kiva, moniosainen lahja, josta en voi vielä muuta mainita, ennen seuraavaa lohjan reissua. Ja perjantaina lauloin ah niin hurmaavasti sille puhelimitse. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.