IRC-Galleria

tsäzämTiistai 09.10.2007 18:37

Lauantaina mentiin leffaan Timon kanssa katsomaan Neil Gaimanin kirjaan perustuva leffa nimeltään Tähtisumua. Se oli hyvä. Tosi hyvä. En muista kirjasta enää muita yksityiskohtia, kuin että se oli mielettömän hyvä, joten en osaa sanoa kuinka paljon elokuva sitä raiskasi.. mutta jopa Timosta se oli tosi hyvä, vaikkei se yleensä fantasiatarinoista välitäkään.

Sunnuntaina menin pelaamaan Turkuun langennutta enkeliä Aethecalia, jonka synti oli huoruus.. Itse peli meni vähän mönkään viimehetken peruuttajien jne syystä, mutta ainakin turistit saivat erikoisia kuvia ja me huomiota. Tai sanotaan että minä sain huomiota :D ... Vielä odottelen kavereiden ottamia ryhmäkuvia innolla.

Maanantaina kouluun, missä sain taas niin hämmentäviä kehuja, että tunsin oloni melkein yli-ihmiseksi. Opettaja suositteli, että suoritan anniskelulupapassin jo nyt, enkä silloin kun loppuryhmä sen suorittaa.. ja minähän suoritan.
Iltapäivällä olikin kuorma-auton teoriakoe josta pääsin läpi. Ennen kuin pääsin kokeeseen saakka huomasin laittaneeni autokoulupaperit niin hyvään talteen, etten löytänyt niitä. Ei muuta kuin koululle hakemaan uusia jääraesateen läpi ilman sateenvarjoa.
Teoriakokeen jälkeen kävin ylioppilaankadulla morjestamassa Mantaa, kuulemaan juorut sen miesseikkailuista, ostamassa ruokaa ja syömässä Mantan tekemää omenarahkapiirakkaa. Oli hyvää ja kivaa. Sitten kotiin itse leipomaan ja illalla mentiin anoppilaan. Illan saldo: Pakkoruokinta, saatiin paistinpannu, kolme uunivuokaa ja kuulla kunniamme, kun emme käy tarpeeksi usein. Nyt en kuulemma saisi himoita iittalan ruskeaa kannellista uunivuokaa, mutta himoitsen kuitenkin. Niin.

Tänään vietin aikaa puhelimen ääressä vaikka kuinka kauan ja sain valtaosan asioista hoidettua. Kaikista parasta on kuitenkin se, että sain itselleni työhaastattelun Holiday inniin huomiseksi ja se oli vasta ensimmäinen paikka, josta tiedustelin harjoittelupaikkaa. :)
Kuka on kingi ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.