IRC-Galleria

päivät ovat pitkiä..Torstai 06.07.2006 00:20

Tällä viikolla tuli taas uusi ryhmä, se on suurin tähän mennessä, kuusi kesälasta..
Tämän päivän saldo:
yksi melkein tunnin myöhässä, yhdellä järjettömän paha ja valtaisa aurinkoihottuma, yksi sai rokotuksen, yhdellä vuosi verta nenästä, kahdelle piti lainata hiluja jotta ne sai ruokaa.. Työterveyden puolella tuli oleiltua.. ja muutama korotettu sana käytettyä.

ja mulle: raappiumia reisiin ja käsivarsiin, kummallisia puremia ja patteja lisää, taas nokkosen puremia kaulaan,ja kylpyjuoksu palomiesharjoittelijan suihkuun... niin ja isoin pomo nauroi mulle, kun jumitin todella pahasti..
Heikki: "Se on siellä ylhäällä"
Minä: "Siis missä ylhäällä se nyt on?"
Heikki: "No tiedätkös, kun engelmannit laittaa kaiken alas, ja me
kirjoitetaan ylös.."
Minä: "Aivan joo.. oho.. "

Eilen vietiin linnunpesä vauvoineen ojanpenkalle uinumaan. Kellekään ei tullut mieleen valittaa siitä, että niiden päivä venyi..Siitä muisti, että ihan lapsiahan ne vielä on..

Menin eilen lupaamaan, että järjestän grillibileet kaikille mun kesälapsille kesän lopussa... Siinä tuleekin sitten parikymmentä 16-17-vuotiasta nuorta dokaamaan, grillaamaan, riehumaan, naljailemaan mulle ja pelaamaan twisteriä.. Oikeastaan odotan ihan innolla, vaikka muutaman "rakkaan pikkuisen" läsnäolo vähän huolettaakin..

Uusi ryhmä ei ole vielä oppinut laulamaan töissä.. eikä juoruamaan mulle.. kyllä ne vielä.. :)


******

Huominen jännittää vähän.. ensin lähes 12h autossa, ja koko viikonloppu pohjoisessa Timon kanssa.. Sen 60-luvun hippi- volkkari-paku, jossa me elellään pari päivää, on kyllä varmaan aivan must.. vaikka sen maalipinnat, tai kulkunopeus ei olekaan aivan luxusluokkaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.