IRC-Galleria

Eli osaan taas... hölötykseni alkavat käydä entistä enemmän oudoiksi. Eilen arvuuttelin Timolle, että "Arvaa mitä mä imetin tänä aamuna?", puhelimessa sanoin että : "...tai mun pitää antaa Timolle ja laittaa rahaa toiselle tilille" ja töissä vasta näitä kukkasia syntyykin - "Ootko jo hintannut ne kynät?", "Missä mun pallit on?".
Lemuavat tulijutut / soihdut = Tuoksukynttilät.

Ostettiin toissailtana meille vauva Bauhausista. Sen nimi on Jykä ja se syö lihaa. Bubba-setä sai pienen seuralaisen meidän kärpäsloukusta. Timo suunnitteli tekevänsä sitä varten lihalaboratorion meidän vessaan, kun viemäreistä kiipeää sellaisia ötököitä, jos valot eivät ole päällä. Ei mennyt läpi, valot on ja pysyy päällä. Vaihtoehto B, että hankitaan hedelmiä, joita ei syödä ennen kärpäsien ilmaantumista sai jo vähän kannatusta. Täytyyhän vauvan saada ruokaa.
Nauroin jo valmiiksi, kuinka meidän täytyy kesällä ottaa bussireissulle kaikki mun viisi kasvia mukaan, vaikka tilaa ei ole lainkaan muutenkaan. Timon äiti pelkäisi Jykää, ei osaisi hoitaa Bubba-setää, eikä loput saisi tarpeeksi huomiota. Sitten Jykä lentää jossain jarrutuksessa ja jää kiinni jonkun tukkaan ja ja ja ja ... XD


Nyt pitäisi taas kovalla kiireellä askarrella, ennen reissua Lohjalle ja keksiä, millä kuljetan kaiken.. Kamalasti taas tilpehööriä tuttaville.. Ja toivoa ja rukoilla että saan yhden työpaikan jota himoitsen. Ainoa vaan, että sinne pitää matkustaa kahdella bussilla, kun se on pirkkalassa.. :( Mutta muuten hyvin houkuttava..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.