IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

Things will never be any betterKeskiviikko 07.01.2009 14:25

Kuinkahan helvetin luuseriksi ihminen voi itsensä tuntea?

No, jos rakas paskapäälääkärini aikoo kysyä miult että kuinka aion nyt käyttää päiväni niin vastaan että keräämällä pillerirasioita. Miul on jo ihan huiput kokoelmat! Ja vähänkö ilahduin kun Monna toi mulle eilen semmoisen hienon Marimekon pillerirasian <3

Kaikki miun raha-asiat on ihan päin persettä, mulla ei ole tällä hetkellä mitään muita tuloja kuin asumistuki. Ja nyt miun kuulemma pitäis mennä ilmottautumaan työkkäriin vaik oon papereiden mukaan työkyvytön. Siis täh?!

Ja vaikka ollaan Ekin kanssa nyt erottu niin sossu pitää meitä parina koska asutaan olosuhteiden pakosta samassa kämpässä (kumpikaan ei ole saanut omaa asuntoa siis vielä) ja ottaa molempien tulot huomioon tt-tukea hakiessa. Ja Ekin tulot nousi nyt vuoden alusta 100 eurolla eli en saa sieltä lähestulkoon mitään! Enkä todellakaan oleta että Eki elättää miut omilla rahoillaan..

Ja en halua kinuta vanhemmilta mitään kun ne elätti miut lähes koko viimekuun ja maksoi meidän nettimaksun ja miun helvetin kalliit junamatkat kun miun talous romahti joululahjojen ostamisen sekä passin hankkimisen takia..

Tahdon vaan ryömiä peiton alle ja maata siellä koko tulevan vuoden.

Ja miun kännykkä on ihan hajoamispisteessa ja miul ei ole varaa ostaa uutta. Eikä edes sossu auta minuu kun sen mielestä tuommoiset hankinnat kuuluu siihen perusosaan jonka sieltä saa. Kiva, kun sais ees sitä saatanan perusosaa..

(Paitsi et nyt tajusin että mulla on joululahjarahoista jäljellä vielä 60 euroa mutta olin ajatellut säästää ne muuttoa varten kun joudun ostamaan astioita ym. No, ehkä ostankin niillä sen helvetin kännykän..)

Juu, tää lähtee ryömimään kohti työvoimatoimistoa..

Ps. Onneksi miul on sentään ihan himskutin positiivinen elämänasenne ;)
(vitsi, ehhh...)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.