IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.
No siksi kun jokin menee aina pieleen, ihan sama vaikka kyseessä olis maailman yksinkertaisin asia, jokin menee pieleen kumminkin. Mulla on varmaan joku huono karma tai jotain.

Esimerkki:

Mun piti hommata talonkirjaote, ne vaatii sitä Nuorisosäätiöltä kun sieltä hakee kämppää. Mulle sanottiin sieltä että soita isännöitsijälle, saat sen paprun sieltä, ihan yksikertainen homma.

No, torstaiaamuna klo 9 soitin isännöitsijälle ja selitin asian. Vänkkäsin asiaa pienen ikuisuuden sihteerin kanssa ja lopputulos oli se, että miun käskettiin mennä talonmiehen luo, saan kuulemma paperin sieltä, ei heillä mitään sellaisia ole, kuka miun on käskenyt heille soittaa jne..No, talsin sit talonmiehen luo ja selitin asian sille. Talonmies katsoo mua kuin idioottia ja kysyy että miksi tulen kysymään paprua häneltä, ei hän ole kirjoittanut talonkirjaotteita 12 vuoteen, se on isännöitsijän asia kirjoittaa talonkirjaote. Selitän selitän selitän. Talonmies soittaa vihaisen puhelun isännöitsijätoimistoon ja kysyy että miksi miut on lähetetty hänen luokseen. No, lopputulos oli se et talonmies sanoo mulle et nyt lähdet käymään isännöitsijätoimistossa, saat kaikki tarvittavat lomakkeet sieltä, siun ei tartte muuta kuin talsia sinne, se on siellä ja siellä kadulla, jäät pois tällä pysäkillä ja kävelet sinne ja tänne ja tuonne. Kiitti ja moi.

Kävelen ratikkapysäkille, astun ratikkaan ja ajelen pysäkille, jossa miun oli määrä jäädä pois. Tajuan, ettei mulla ole aavistustakaan että mistä löydän oikean kadun, talonmiehen neuvot on yhtenä puurona miun mielessä. Harhailen ikuisuuden ja löydän oikean kadun. Olen numeron 40 kohdalla ja määränpää on numero 5. Ihkuu. Kävelen kävelen kävelen. Oikea osoite löytyy, astun sisään ja selitän asian. Sihteeri kysyy että onhan mulla se lomake mukana. Sillä hetkellä epätoivo valtaa miut. Sanon että ei ole, että talonmies sanoi että saan kaikki tarvittavat lomakkeet täältä. No, käy ilmi etten saa. Ja että oishan miun nyt pitänyt se tietää että tommoiset lomakkeet pitää hakea Kelasta, ei heillä voi olla toimistossa miljoonaa erilaista lomaketta jne. Sihteeri rupeaa katsomaan puhelinluettelosta lähimmän Kelan osoitetta ja käy ilmi et lähin Kela on Kampissa. Selvennettäköön nyt sen verran, et tuolla hetkellä olin aika hel*tin kaukana Kampista. Tässä vaiheessa käännyin nurkkaan päin ja tirautin muutaman kyyneleen. Sanoin palaavani asiaan uudelleen huomenna ja lähdin kohti Tapanilaa jotta saisin edes näyttäydyttyä pajalla.

Et joo.

Soitin muuten pajalta Kelaan jossa kyselin että mikäköhän lomake on kyseessä ja sieltä sanottiin et lomake löytyy netistä ja että isännöitsijän olisi pitänyt se tietää ja tulostaa mulle, et ei ole kuulemma mun asia ravata ympäri kaupunkia metsästämässä kyseistä lomaketta. Käskettiin viel infota isännöitsijätoimistoa asiasta. No, kiitos vaan tästä tiedosta, ei kyl hirveesti lohduttanut sillä hetkellä. Ninjuska kävi sit tulostamassa mulle sen paprun netistä.

PS. Seuraava päivä oli ihan omanlaisensa show mut sain lopulta paprun käteeni ja toimitettua sen Nuorisosäätiöön :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.