IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

Ja ainiiPerjantai 06.02.2009 05:35

Pitää kirjoittaa tää muistiin etten koskaan unohda tätä:

Mulla oli pari päivää sitten huono päivä (no, milloin mulla ei ole..) ja kuuntelin Joy Divisionia kotona. Kirjoitin Facebookiin päivityksen jonka teksti oli suurinpiirtein tällainen: "elämä tökkii mut onneksi on Joy Division". Noh, ystäväni Juho (joka on ihana hattarapää) oli kommentoinut tekstiä jotenkin omituisesti mutten ihmetellyt asiaa sen enempää koska Juholla on aina ihan ihme juttuja, joista ei tajua mitään :D

No, tänään juteltiin Facebookissa ja Juho sit kertoi olevansa iloinen, että oon hommannut itselleni Joy Divisionin piristämään itseäni :'D Ihmettelin sit hieman et mitä se tarkoitti sillä, ja kävi ilmi et on olemassa dildo jonka nimi on Joy Division..Ja Juho oli sit kuvitellut et taistelen elämän harmautta vastaan dildon avulla :D Juho ei ollut kuullutkaan kyseisestä bändistä..

Ääh..Nauroin tolle jutulle ikuisuuden. Tosin oon kyl nauranut tänään melkein kaikelle. Tai siis äh, jos mulla oliskin dildo niin en kyl varmaan kirjoittelis tollaisia tekstejä minnekään Facebookiin kun mulla on siellä kavereina mm. sukulaisia ja jotain entisiä koulukavereita.

Ahaha, Juho on ihana :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.