IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

On yö..Maanantai 29.06.2009 05:18

..Ja mä tajusin monta vuotta sitten kuulemani vitsin "muusikko käveli baarin ohi" vasta nyt.

Ja kyllä, tuollaisessa vitsissä on paljon hoksaamista hankaloittavia tekijöitä kun kyseessä on meikäläisen kaltainen talipää.

Aplodit, minulle!!

PS. Kökötin kaksi päivää Tuskan ulkopuolella ja oli jopa hauskaa. Keräsin tyhjiä pulloja ja sainkin kasaan ihan kunnioitettavan saaliin :) Tosin eräs hyvinkin röyhkeäksi käynyt romanialainen kerjäläinen yritti kaapata mun pullokassin perjantaina itselleen mut Eki oli todellinen ritari ja läksytti ämmän matkoihinsa ;) Myös mun evääksi tarkoitetut keksit meinasivat lähteä matkoihinsa erään toisen kerjäläisen kaappausyrityksen johdosta mutta onneksi sain keksini pidettyä itselläni.
(Käyn muuten todella kuumana mikäli ruokani yritetään viedä minulta, huomasin.)

O lupaili mulle ilmaista festarilippua sunnuntaille ja kerkesinkin jo innostua asiasta ja odottelin sitten herraa sateessa ja kylmässä 2, 5 tuntia jotta saisin luvatun lippuani. Noh, karvas pettymys; lukuisten lähettämieni viestien jälkeen (joihin en saanut vastausta) tuleekin sitten ilmoitus; "joo sori, en tosiaan muistanutkaan ilmoittaa että annoin lipun sittenkin eräälle toiselle, sori vaan."
(Käyn muuten todella kuumana myös siitä, mikäli minulle lupaillaan lippua, ei vastata viesteihini ja odotutetaan kylmässä pari tuntia ilmoittaen sitten vihdoin että lippu on annettukin jollekin toiselle, huomasin.)

Ettäpä näin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.