IRC-Galleria

Luiro

Luiro

"oot niin luiro ettei toista"
Valvoja Luiro avautuu.

Vittuun nuo Five Finger Death Punch -mainosbannerit etusivulta! Muutenkin koko Irc-Galleria tahtoo olla niin kaupallista, että koko sivu peittyy mainokseen ym.

Siis oikeasti, miksi sitä nyt niin aletaan mainostamaan? No okei debyyttilevy (The Way Of The Fist) julkaistaan pian Suomessa, kun pojat saivat aika vasta kirjoittaa Spinefarmin (Universal) kanssa sopimuksen, joka alkaa jakamaan Suomessa ja tietty muuallakin levyjä. Bändi kierteli vasta yhdysvalloissa Disturbedin, Slipknotin, Dragonforcen ja monien muitten kanssa.. Ja onhan bändillä 26.2 keikka Nosturissa ja kokonaan muutenkin ensimmäinen Euroopankiertue, mutta miksi tätä pitää niin mainostaa?? MySpacessakin bändi on viikon artisti. Eihän siinä mitään, mutta tämä Irc-Galleria teetätyttää sitten sellaisia ihQd44 kaupunkizillareita kuuntelemaan ja ihQQQttamaan tätä mahtavaa bändiä.

The Way Of The Fist levy julkaistiin Yhdysvalloissa jo 31. Heinäkuuta 2007
Itse olen tilannut levyn jenkeistä silloinkun se julkaistiin ja siitä asti päivittäin tulee monia monia kertoja huudatettua, EIKÄ KYLLÄSTY. Sentään en ikinä ole ymmärtänyt omanlaista "ihQttamista"..

Ja se vielä että kaikki "tienimöröt" alkavat taas löytämään "uuden bändin" jolla on se The Bleeding -biisi jonka tahdissa on hyvä viilellä emokavereitten kanssa ringissä.. Ei siinä.. Kuunelkaa hyvää ja mahtavaa bändiä, Five Finger Death Punch. Älkää mieluiten tehkö hirveetä numeroa.

Aika jolloin The Way Of The Fist ja muutenkin koko 5FDP, oli vielä sellaisessa UG-maineessa, tuntui mahtavalta. Mutta tottakai bändistä tulee kuuluisampi ja saa kaikenlaisia kuuntelioita, mitä enemmän nimeään saa edelle.

Jätänpäs tämän tähän.

Älkää viillelkö The Bleedingin tahtiin! Veri vielä loppuu..

NÄHDÄÄN NOSTURISSA 26.2 JA PITEISSÄ TÖRMÄTÄÄN !

Ystävällisin terveisin,
Luiro


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.