IRC-Galleria

Luiro

Luiro

"oot niin luiro ettei toista"

SkorpioniTiistai 24.02.2009 12:52

Bilehoroskooppi:

Saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa`alle joka poistuu paikalta liukkaasti.

Kännihoroskooppi:

Skorpioni juo vain vaarallisia juomia, kuten viskiä. Kaikkialla hän näkee mahdollisen seksikumppanin eikä unohda tehdä sitä selväksi, olipa kyseessä varattu tai vapaa saalis. Loppuillasta hän saattaa jopa laittaa rähinän pystyyn, mikäli samaa tyyppiä onkin saapunut iskemään kilpailija.

Horoskooppimerkit saunassa:

Skorpionilla on mukanaan vihta. Hän on tohkeissaan koska oli onnistunut löytämään kaupasta saippuan, joka on musta-puna-raidallinen. Saippuan nimi on "The Horror of Bloody Mary". Skorpioni ei voi lainkaan ymmärtää vaa'an reaktiota vaa'an nähdessä saippuan... "Lisää löylyä ja vihtokaa edes!" sanoo skorpioni ja leikkisästi puhaltelee polttavia tuulahduksia kanssasaunojiensa ihoihin. Jotain äksöniä tähän olemisen ällöttävään harmoniaan.

Vihahoroskooppi:

Jos joku ei pääse vihansa kohdetta lähelle, hän palkkaa
todennäköisesti sinut. Sinuun luotetaan, sinuun uskotaan. Sinulla on
vihan kanssa erityinen suhde. Kaikki tietävät sen eikä kukaan vittuile
sinulle. Katseesi saa vihamiehen silmälasit huurtumaan. Vihasi on
perusteellista ammattimaisuutta ja sen ainut päämäärä on poistaa vihattu
henkilö hiippakunnasta, niks naks.

Seksin jälkeen:

"Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi.."

Totuudet eri horoskooppimerkeistä:

Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Olet hyvin seksuaalinen, joten aloitat masturboinnin jo tarhassa. Aikuisena sinua kiihottavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiviistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien seksuaalisen himon kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski? Mikäli muisto palautuu elävänä mieleen, hiippailee tälläinen vanhus vielä viimeisillä voimillaan onanoimaan vanhainkodin paskahuusiin.

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: "Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa"
Auto: Chevy Van plyysisisustuksella

- Juha Vuorisen kirjasta: Juoppohullun päiväkirja.

24.10-22.11 KORPPI (SKORPIONI)
Olet salaperäinen musta korppi. Olet yöeläjä. Olet syvällinen ja syvästi tunteva tyyppi. Olet mustavalkoinen luonne ja kostonhimoinen jos sinua loukataan. Lojaalin luonteesi takia sinulle on helppo uskotua.

Juhannushoroskooppi:

aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannus yö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.


Kaikenlaistahan sitä löytyy itseni horoskoopista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.