IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

TänäänPerjantai 21.03.2008 16:40

Tsau everybody!

Niinpä niin, lomat alkoivat, kylläpä tässä tuli jonkinmoinen putki (duuniputki) touhuttua taas, viimeksi muistaakseni lomilla tuossa joulunpyhinä, joten kenties olen ansainnut.
Lomat aloitin/aloitan kundia katsomalla nämä mämmiäiset (toki selvinpäin kun lapsen kanssa ollaan) mutta sunnuntaina sitten taivas repeää, saapas nähdä mitä kenkä tekee, elikkä minkälainen kaljanlomotusralli lähtee käyntiin, ei voi tietää, eikä oikeastaan kiinnostakkaan.
Vittu nyt alkaa noi spaddut loppumaan ja kundi meni päikkäreille, tarttee varmaan vedellä pahimpaan noita tuolta stögiksestä, ellei joku kiltti ihminen tuo niitä tosta Ogelin nesteeltä?
Mutta mutta, mitäs vielä...Niin olenhan toki ollut tässä selvinpäinkin, sitten viime weekendin jolloin taas kemuttelin aikalailla, tuli keilattuu, tutustuttuu uusiin mielenkiintosiin frendeihin ja sain mimminkin vielä lauantaina viereen kuorsaamaan, kevät koittaa ja titityy!
Odotellaan että jäät sulaa ja saadaan vesivehkeet merille, niin tätä sälliä ei täällä enää hotsita näkyä, elikkäs niillähän mennään mitä on, eikösvain?

Best Regards

-Mikko-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.