IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

No No No, I will never forgetMaanantai 15.03.2010 01:36

Stockmann 12.03.2010
Jared Leto ja Shannon Leto

Ensin aamulla hakee jonotusnumero; olin numero 14.!!!!!
Kävin nopsaan kotona ja palasin sit Stockalle siinä puol 2 maissa. Odotettiin viiteen asti ja sitten Jared ja Shannon ilmaantu paikalle<3

Ihmiset mun edessä hupeni yllättävän nopeasti ja pian huomasin, että oli jo mun vuoro!!! Ensin oli Shannon, jolle sanoin suunnilleen vaan "Hello" ja "Thank you". Sitten tuli Jared.

Kun saavuin sen kohalle, se ei kattonu mua ollenkaan. Se piti katseensa siinä mun cd:ssä ja kirjotti sitä sen nimmarii. Samalla ku se kirjotti sitä sanoin sille "Hello!", mutta se ei sanonu mitään. Olin ihan järkyttyny, miten se voi olla noin kusipää!!!!???
No sitten ku se oli kirjottanu sen nimmarin, se yhtäkkiä nostikin sen katseen ja oikeesti tuijotti mua suoraan silmiin. Tuntu, et toi katse, tuijotus ja hiljaisuus ois kestäny vaik kuinka pitkään, mut joo eihän se todellisuudessa kestäny. Se sano mulle eka "Hello" ja sitten se sanoi todella flirttailevalla äänen sävyllä "How you doing?".

Menin ihan änkyksi ja oikeesti sulin!!!! Osasin vastata sille vaan että "Fine Thanks" ja sitten kiitin sitä kauniisti ja sanoin moikka..... joo se siitä mitä olin suunnitellu sanovani. Änkytin niin kamalaa englantia, että oikein hävetti. Mutta joo, oli ihana tavata noi tyypit<3

12.03/Stockmann



Tulossa sepustusta itse keikasta, kunhan ehin:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.