IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

I can feel the beating of our hearts.Keskiviikko 17.03.2010 17:15

Jäähalli
30STM, me ja muut.
12.03.2010

12.03/JÄÄHALLI


Stockmannilta matka jatkui Jäähallille.

Meille, joilla oli rannekkeet oli oma sisäänkäynti ja siinä jonotettiin numerojärjestyksessä. :)Tavattiin taas ne mukavat tytöt ja päätettiin, että pidetään toisiemme puolia tuolla keikalla:) Mikke kävi hakemassa meijän kamat ja takit joskus puoli seitsemältä armeijapuvussaan ja me hengailtiin siinä jäätymässä sellaset puoli tuntia.

Ennen ku kello oli seitsemän, niin meidän vieressä oleva ovi aukes, ja joku 20 tyyppii ehkä pääsi sisälle ennen muita. En sit tiiä oliko ne voittanu jossain kisassa vai oliko ne VIP vai mitä, mut se kyllä teki kaikki aika vihaseksi!! Ja voin vaan kuvitella, miltä niistä tuntu, jotka oli oleillu kylmässä Jäähallin edessä tunti/päiväkaupalla.

No sitten ovet vihdoin avattiin ja alko kamala töniminen ja änkeminen. Siinä ennen sitä ovea oli kiinni sellanen kiva "nauha" johon melkeen kuristuin, ku en huomannu sitä kaukaa. Mutta joo, turvamiehet oli aika vihasia ku kaikki ryntäs ja kiroili ja huusi vaan meille. JA HEI sit päädyttiin lavan eteen, tokaan riviin ja oltiin ihan fiiliksissä! JEEEEEEEEEE:)

Street Drum Corps.
Alotti myöhässä.
Hyvä lämppäri, se laulaja oli hauska ja se crowdsurffas.

Carpark North.
Mun mielestä ihan ok, diggailin paria biisiä. Rauhoittavaa musiikkia. Se tuntu vähän rauhottavan muitakin.

Roudaustauko
Tuntu kestävän ikuisuuden.
Alko olla jo aika musertavan ahdasta, ei melkeen enää jaloille ollu tilaa. Oli myös tosi kuuma, kaikki pyysi koko ajan järkkäreiltä vettä.
Meijän eteen nousi musta iso lakana, niin ettei nähty mitä takana tapahtui. Päätettiin, että katotaan mihin se lakana sit viedään/mitä sille tapahtuu, ku se putoo, mutta eihän me sit sitä muistettu katsoa.

30 Seconds To Mars
Sitten valot pimeni ja alko Escape. Tuli vieläkin ahtaampaa (jos mahdollista), mutta siihen ei enää jaksanut keskittyä. Escapen lopussa kaikki huusi; THIS IS WAR! Ja lakana putos. Näky vaan tummia hahmoja ja valkoinen valo. Night Of The Hunter pärähti soimaan ja nähtiin bändi kunnolla!! Niin mahtavaa!

Jared oli energinen juoksi ympäriinsä ja hyppi ja pomppi, Shannon oli mun mielestä aika synkkis ja Tomo mun mielestä välillä pikkasen passiivinen. Mutta ei se haitannu, keikka oli ihana!

Keikan kohokohdat: Escape, Night Of The Hunter, Vox Populi, The Kill, Was It A Dream, Closer To The Edge, Search And Destroy(yllättäen!) ja Hurricane.

+Oli hyvä keikka, mut en oikein tiedä oliko parempi kuin 2.6.2008- keikka.
+Saa nyt nähdä näänkö Marssilaiset taas Provinssissa (saanko töistä lomaa ja saanko kerättyä rahaa).

KIITOS:
Bändille
Tatalle
Kivoille keikkakamuille
Ja muillekin keikalla olelleille.
<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.