IRC-Galleria

Möy

Möy

Pitkästä aikaa galleriat kuntoon.
Heips!

Ihan ihmeellistä, kuinka asiat voivatkaan edetä nopeasti. Lähtökohta pari vkoa sitten: Päähänpisto, Norjaan töihin. Syy: Duunissa oli eräs heppu extraamassa, ja suositteli norjassa työskentelyä jo norjan palkkatason vuoksi. Oli itse siellä työskennellyt ja hommannut sen jälkeen useita ihmisiä sinne töihin Suomesta. Päässäni heti (spontaanina henkilönä) ajatus, Norjaanko? Hmm....vastustavia ajatuksia: vakiduunista loparit...ei!, mihin huonekalut, kämppä ym., mitä sitten kun tulee takaisin, missä asua ym. Noh, kaikki selvisi nopeasti, kun otti norjan puolen yhteystiedot ylös ja alkoi asiaa hoitamaan. Aluksi pienellä leikkimielisyydellä, kunhan katson tyyliin. Mutta kun viime keskiviikkona lähetimme työkaverin kanssa mailia norjaan, eikä vastausta kuulunut viikkoon, alkoi asia häiritsemään niin paljon, että oli pakko alkaa selvittämään asiaa. Syy miksi hän ei ollut vastannut: väärä sähköpostiosoite (pistekin voi tehdä ihmeitä).

Noh, eilen sitten oikeaan osoitteeseen postia ja jo tänään vastaus oli tullut takaisin. Duunia luvassa. Huomenna klo 11 koittaa hikiset paikat. Puhelinsoitto Norjaan kyseiselle herralle, joka välittää työpaikkoja, ja puhelun aikana toivottavasti selviää voiko työ kestää (kuten haluttu) kesään asti, ja onko asuminen oikeasti ilmaista, ja että onko palkka, kuten lupailtu. Jos jotkin näistä matsaa, niin silloin adios...tää marssii pomon pakeille ja irtisanoo itsensä. Samoin tekee työkaverini. On siinä juoruämmillä ihmettelemistä...sykkiköön meidänkin puolesta joulukiireessa sitten, miulle riitti :P.

Tätä aiemmin jo eilen tapahtunut: Kaverille viestiä, että laitahan tämä kämppä annetaan vuokralle palstalle, ja 10 minuuttia myöhemmin puhelin soi. Tänään kävi mahdollinen vuokralleottaja kylässä ja kämppä olisikin jo vuokrattu, mutta haluan odottaa huomiseen kun tulee toinen katsoja, joka vuokraa kämpän mieluummin kokonaan kalustettuna, joka olisi minulle kaikkein ihanteellisin tilanne. Ei tarvii kannella mihinkään mitää isoi huonekaluja. Luotettavan oloisia tyyppejä olivat, mutta mähän oon maailman huonoin ihmistuntija (en omasta mielestäni, vaan kokemuksesta :P). Ja sokerina pohjalla, tänään soitti oma vuokranantajanikin vielä ja antoi vapaat kädet etsiä jälleenvuokraaja. Aikoi vielä postitella tarvittavat papruset...oikein ystävällistä. :D

Ja kuningasidea tässä oli: Jos Norjassa ei saa olla kuin muutaman kuukauden niin siitä pääsee sitten (kuten jo viime talvena hieman hiprakassa sovittu) kätevästi suoraan levin sesonkiin töihin :P ...mikä se ihanampaa. Sitten onkin jo kesä, ja siitä voisikin jatkaa Kuopioon töihin kesäsesongiksi entiseen duuniin :P ... ja moottoripyörä on hankittu...VOILA!!! (tai sitten alkoholiongelma, paska maksa, ja 15kg lisää :P) Ei sen vaikeampaa.... uuuh ehheh..

So so happy girl,

Möy xxx

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.