IRC-Galleria

Möy

Möy

Pitkästä aikaa galleriat kuntoon.

Edelliseen jatkoa...Sunnuntai 28.10.2007 13:13

Perjantai aamu ja työnteosta ei meinaa tulla mitään. Ajatukset pyörii ihan koko ajan siinä, mitä sanon klo 11 ja vielä enemmän siinä, mitä hän sanoo minulle. Maha ja pää kipeä ja ruoka ei maistu. Kauhea ramppikuume, vaikka kyse vain puhelinsoitosta :P. Noh, oon tällainen jännittäjä. No tietty pyörii myös mielessä, että millä sanoilla sanon itseni irti töistä, jos se sitä jo vaatii heti.

Mutta puhelinsoiton jälkeen, yhtä epävarma tunne kaikesta..ainoa mitä siitä irti sai, oli puhelinnumero suomalaiselle tytölle, joka kertoisi lisää työskentelystä Norjassa. Hän kertoikin, kun hänet vihdoin sai kiinni (töiden jälkeen, joten irtisanoutuminen jäi vielä). Hän kyllä ylisti Norjassa työskentelyä ja antoi vinkkejä ja olinkin puhelun jälkeen ihan myyty :D

Nyt pitäis varmaa soittaa uudestaan sille tytölle, kun alkaa tuo usko hieman hiipua, kun ei mitään vielä kuulu. Mutta se onkin rekryfirma, joka tarkoittaa sitä, että soitto voi tulla milloin tahansa että pääsetkö töihin silloin ja silloin alkaen...mutta en ole varma ymmärsikö tämä herra puhelimen toisessa päässä, että minulla on kahden viikon irtisanomisaika. Sitä mietinkin, että ottaako riski ja tehdä irtisanominen jo nyt ja jos Norjaan ei heti pääse 2 vkon sisään, niin ainahan Suomessa voi tehdä rekryfirman kautta duunia...sitä on, ja PALJON!

Tänään maanantai: Epävarmuus vallitsee edelleen, ei edistystä, ei irtisanomista, mutta kyllä kuohuu töissä niin pahasti, että jo ihan senkin takia tekisi mieli lähteä. Siellä niin moni asia mättää. Huomenna tiistai...paha mieli epävarmuudesta, kauhea polte irtisanoa itsensä...mutta sittenkin, onko parempi katsoa kuin katua?

Ja mä oon vielä sellanen ihminen, joka vihaa epävarmuutta! Kaiken pitää tapahtua vauhdilla, kun on tapahtuakseen (kuten huomattu, keskiviikkona sähköposti ja perjantaina jo kämppä vuokralla ja asiat suunniteltu). Niin miksi se ei sitten voi nyt tapahtua niin!!! Tahtoo vaan pois pois pois...Helsingistä :D Suomesta :D Duunista :D

Möy xxx
p.s. vihaan epävarmuutta, ja asioiden hidasta etenemistä :/ arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.