IRC-Galleria

Haaste vastaanotettu Tiistai 14.02.2006 20:54

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."


1. Sain ennen silmät ympäri siten, ettei pupilleja näkynyt. Oli mahtavaa seurata ihmisten reaktioita kun käänsi silmät räpäytyksen yhteydessä ympäri ja seuraavalla räpäytyksellä takaisin kuin mitään ei olisi tapahtunut...

2. Juon talvisin kermaa raakana. Kyllä, varsinkin ulkosalla. 2dl kermaa maistuu kovillakin pakkasilla lämpimältä, eikä siitä edes liho, sillä rasvahan palaa kehosta ensimmäisenä pois. ;)

3. Kun jossain tilanteessa tulee olla puolueeton, kuvittelen ihmiset yleensä luurankoina. Tällöin kaikki tuntuvat tasavertaisilta. Toimii myös kun on todella tylsää esim. kaupungilla. Röntgenkatse. ;)

4. Minulla on (yleensä eteisessä) 3-4 reppua joita käytän kaikkia eri tarkoitukseen; on koulureppu, bilereppu, matkareppu, keikkareppu ja yleensä vielä yksi ylimääräinen, sillä en pahemmin pura niitä. :) T. nimim. "Aina valmis"

5. Koirani vastaa kysymyksiin aina myönteisesti (omasta tahdostaan). Murina lasketaan myös. :)

Haastettu:
Carelia, _Tupsu_, fresca, Leech83, Hamhuf


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.