IRC-Galleria

Myötätuulirockissa... <333 :DLauantai 13.06.2009 02:51

Olin tänää kaverin kans MTR:ssä.<3 Me jouduttiin menemää bussil, junal ja bussil sinne, ja samal taval tultii takasikii. :p Oli kyl iha sairaan kivaa siel, vaik jalkoja särkeeki kaikest seisomisesta..

Oltii vääräl puolel jonottamas.. xD Oltii seisottu siin jtn n. tunti, ku vähän ennen klo. 15 tajusin, et me jonotetaan vääräl puolel, koska siel mis oli lava nii oli aika pien ja muutenki koko alue. Se oli joku ihme "On The Street" festival.. :s No sit me lähettii käveleen oikeesee paikkaa jonottaa, jos oliki aik paljon porukkaa jo jonottamas. Porttien piti avata klo. 15.00, mut ne aukeski vast kolmen jälkeen.. :/ Saatiiki sit ihan hyvät paikat aika eturivistä kummiski. ;)
Ekast bändist en oikee tykänny, eikä kyl näyttäny moni muukaan tykkäävän.. Mut sit tuli Haloo Helsinki! lavalle. Eka kertaa näin bändin livenä, joka oli kyl todella hyvä livenä.<3 Tykkäsin..

No sitte HH!:n (Haloo Helsinki!) jälkeen tuli Pete Parkkonen. :D Sen näinki sit toista kertaa livenä.. Peteki veti hyvin, ja sit yhes kohtaa se kiipes johonkii. Ja sit sen jälkeen tuli Sturmikset!<3 :D Sturmikset tietysti veti kaikist parhaiten siel.. :)) Niitten keikka oli tietty taas ihana, mut se meni taas aika nopeesti.. ;( Sit olis ollu viel kaks bändii jälel, mut me ei jaksettu enää jäähä sinne, ku oltii seisottu nii paljon. Ja muutenki me oltais oltu vast joskus n. 24 jälkee kotona.. ;/ Ja ainii, siel oli televisiokamerat kuvaamas.. :s xD Eli se tulee sit näköjään joku päivä telkkarist.. :p

Mut oli kyl kivaa siel, vaik meni taas nopeesti tääkin keikka.. ;( (Varsinki Sturmisten<33;()

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.